fbpx
NX

Fröccsöntés szimuláció bármely tervezőrendszerhez

NX integráció

NX EASYFILL ANALYSIS – INTEGRÁLT szimuláció

Az NX EasyFill Analysis alap szakmodul a szerszámtervezést támogató NX Moldwizard szoftvercsomag alapból tartalmazza, amelynek segítségéve a kitöltést tudjuk szimulálni. Ha több funkcióra van szükség, akkor a NX EasyFill Analysis haladó szoftvercsomagot kell választani, amely a lent felsorolt Moldex3D funkciókat is tartalmazza.

 

MOLDEX3D – Fröccsöntés szimuláció felsőfokon

Az NX Moldex3D eDesignSYNC egy egyszerűen használható, NX-be közvetlenül beágyazott alkalmazás, amely probléma nélküli átmenetet biztosít a tervezési és szimulációs munkafolyamatok között. Az NX és a Moldex3D/eDesign integrációjával a tervezők a tervmódosításaikat könnyedén szinkronizálhatják a Moldex3D szimulációkkal a tervezési és gyártástervezési problémák hatékonyabb megoldása érdekében. A Moldex3D eDesignSYNC az NX-ben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben az alkatrész/szerszám ellenőrzésére és optimalizálására tudjanak koncentrálni a Moldex3D/eDesign alkalmazásával.

Analízis előkészítés összehasonlítása a DESIGNER és az EDESIGNSYNC között

A következő táblázat összehasonlítja a Designer (az eDesign pre-processzora) és az eDesignSYNC tulajdonságait. Annak ellenére, hogy a Designer néhány tulajdonsága nem támogatott az eDesignSYNC alkalmazásban, az NX erőteljes CAD tulajdonságaival kiegészülve a felhasználók rugalmasabban tudják végrehajtani az előkészítési folyamatokat.

Analízis lehetőségek a MOLDEX3D/EDESIGN alkalmazásával

A Moldex3D eDesignSYNC ugyanazokat az analízis eszközöket tartalmazza, mint az eDesign.

 

!!!