fbpx
Minőségmenedzsment

Minőségmenedzsment

A Siemens Quality Management a piac egyetlen zárt láncú, teljes körű gépészeti minőségbiztosítási rendszere, amely magas minőségi igényű vállalatoknak lett kifejlesztve.

VSA- Variation Analysis CMM DPV-Dimensional Planning & Validation

Tűréselemzés

  • Kritikus tűrések felismerése
  • Szerelés modellezése
  • Folyamat optimalizálás

Bővebben…

Mérőgép programozás

  • Offline, automatikus programozás
  • Mérőprogram szimuláció
  • Adatelemzés CAD környezetben

Bővebben…

Adatgyűjtés és elemzés

  • Adatgyűjtés bármilyen eszközről
  • Minőségi adatok megjelenítése
  • Elemzések készítése

Bővebben…

A Quality Management megoldás lefedi a tervezés és gyártás minden minőségügyi folyamatát: mindegyik állapotában segítséget nyújt a hatékonyság növelésében és a költségek csökkentésében. Még a gyártás előtt ellenőrizhető és megadható, hogy a késztermék a lehető legmagasabb minőségű legyen, ugyanakkor ne hozzon létre a rendszer selejtet. Lehetővé teszi a minőségi szempontból kritikus méretek meghatározását, elemzését, optimalizálását és rögzítését, majd egyszerűen megtervezhető, szimulálható és végrehajtható a gyártandó termékek mérése egy virtuális, vagy valódi környezetben a gyártósoron. A tervezés és gyártás során keletkező tervezési és mérési adatok egy integrált, intelligens adatbázisban tárolhatók, továbbá vissza lehet azokat csatolni a folyamat elejére a tervezéshez, ahol további optimalizálás hajtható végre a segítségükkel.

Előnyök:

Tulajdonságok:

Miért érdemes a Siemens Quality Management megoldásait használni?

A világszínvonalú minőség nem a gyártásnál kezdődik. Szükség van arra, hogy a különböző területek már a tervezés alatt is együttműködjenek, és minden részről bekerüljenek a megfelelő információk a termékek fejlesztése során, még jóval a gyártás előtt.

Egy rossz döntés a minőségbiztosítás területén alááshatja a cég hosszú idő alatt nagy befektetéssel felépített képét a felhasználókban. Az igazi, világszínvonalú vállalatok éppen ezért tudják, hogy a minőségi folyamataikat még a gyártás megkezdése előtt ki kell alakítani, a termék életciklus kezdeti szakaszában.

A Siemens Minőségbiztosítási rendszere egy szilárd alapon, a termék életciklus folyamatokban már bizonyított Teamcenter környezeten áll, az egész PLM folyamat során biztosítja a hozzáférést a megfelelő információkhoz. A minőségbiztosítási rendszer által a fejlesztő, gyártó és termelő egységeknek biztosított megfelelő támogatás lehetővé teszi a piaci bevezetést végző csapatnak, hogy a lehető legjobban megértse az egyensúlyt a költség, idő és az eredeti tervezői szándék között.

A Siemens Minőségbiztosítási rendszer három egyedi megoldást nyújt, hogy támogassa ezeket a területeket:

!!!