fbpx
TEAMCENTER

Teamcenter PLM

Cégünk, a graphIT Kft. 2019-tól a Siemens PLM Software Smart Expert Partnere Teamcenter területen is.

NX CAD és NX CAM Smart Expert Partner a graphIT Kft.

Teamcenter PLM Smart Expert Partner a graphIT Kft.

A vállalati tudás egységes kezelése, adatvagyon kezelés PLM alapokon

Ahhoz, hogy a termékek hosszú távon versenyképesek legyenek, olyan egységes környezetben kell a termékfejlesztésnek történnie, amelyben a tervezőmérnökök, a marketing, a logisztikai, a minőségirányítási és a gyártástechnológiai szakemberek hatékonyan tudnak együtt dolgozni, amelyet az információk és a folyamatok hatékony kezelésével lehet megvalósítani.

Teamcenter

Teamcenter integrált megoldások

Mivel az üzleti siker kulcsa a piaci igényeknek leginkább megfelelő termék létrehozása, a vállalati környezetnek a termékekhez és azok életciklusához kell igazodnia.

A termékfejlesztési folyamatot számos ötlet, koncepció és választási lehetőség mérlegelése, és az információk állandó változása jellemzi, amely logikájában és struktúrájában is ehhez leginkább igazodó informatikai támogatást igényel.

PLM nem csak a termékfejlesztéssel foglalkozó vállalatok számára fontos, de megoldást jelent minden olyan vállalat számára, ahol többféle, magas műszaki vagy információs tartalommal bíró adat keletkezik a vállalat termékeivel kapcsolatban, vagy egyszerűen fontos a termékekkel összefüggő adatok hatékony és biztonságos kezelése.


Mi is az a PLM?

A PLM (Product Lifecycle Management = termék életciklus menedzsment) egy olyan vállalati gondolkodásmódot tükröz, amely a termékek fejlesztésének

Teamcenter

Teamcenter PLM – termékéletciklus kezelés

fontosságát helyezi a vállalat tevékenységének középpontjába. A PLM rendszerek elengedhetetlen eszközöket biztosítanak a komplex és folyamatosan változó piaci kihívásoknak maradéktalanul megfelelni kívánó vállalatok számára.

A PLM olyan előnyökhöz juttatja a vállalatokat, amelyek lehetővé teszik a termékek minőségének jelentős javulását és versenyképességének növelését, a vállalaton belüli tevékenységek és folyamatok hatékonyságának növekedése és ezáltal a működési költségek csökkenése mellett.

A Teamcenter olyan egységes vállalati PLM rendszer, amely lehetőséget biztosít a termékekkel összefüggő információk és folyamatok hatékony kezelésére, ezáltal a termékfejlesztési és gyártási ciklus jelentős lerövidítésére.

A Teamcenter a termék koncepcionális tervezésétől a kivonásáig végigkíséri a termék teljes életciklusát, a termékekkel kapcsolatos folyamatok mentén kezeli az információkat, amelyek minden érintett vállalati terület számára egységes formában válnak hozzáférhetővé.

A Teamcenterben kezelt információk képezik a tartós versenyelőnyt biztosító vállalati tudást.

 

 Ha további információra lenne szüksége, keressen minket!

Teamcenter további információ kérés

Kérjük várjon...

mystat

!!!