fbpx
TEAMCENTER

Miért érdemes a Teamcentert választani?

A Teamcenter piacvezető PLM rendszer megoldást kínál a piaci igényeknek megfelelő termékek hatékony kifejlesztéséhez, a termékekkel kapcsolatos információk és folyamatok egységes kezeléséhez, a néhány tervezőt foglalkoztató cégektől egészen a világméretű multinacionális cégekig. A Teamcenter ipari tapasztalatai szilárd alapot képeznek, hogy az ügyfelek a mindenkor legkorszerűbb technológiát alkalmazhassák.

 A Teamcenter az üzleti elvárásoknak megfelelő felépítésének (Service Oriented Arcihtecture – SOA) köszönhetően egyszerűen konfigurálható. Kiemelkedő MS Office integrációja, számos ERP rendszer és minden fontos CAD rendszer felé történő szoros integrációja segítségével könnyen használható, ezáltal a PLM beruházási igénye és a megtérülési idő jelentősen lecsökkenthető.


Egységes információ- és dokumentumkezelés

A vállalat értékének megőrzéséhez

Teamcenter

 A termékekkel összefüggő minden információ egy helyen és egységesen tárolható, legyen az 2D/3D-s CAD adat, specifikáció, szimulációs eredmény, megmunkálási információ, szerelési utasítás, ISO követelmények, beszállítói adatok, a termék marketing információi vagy egy ajánlat, egy szerződés, de akár egy kapcsolódó levelezés is. Az intelligens keresési eszközök lehetőséget biztosítanak, hogy a szükséges információk magukból az elektronikus dokumentumokból is gyorsan és könnyedén kinyerhetők legyenek.


Hatékonyabb munkafolyamatok

A tervezés és a gyártás során

A Teamcenterrel a termékfejlesztési folyamatok (elfogadás, változtatás kérés, stb.) automatizálhatók, azok lépései grafikus felületen keresztül nyomon követhetők és könnyedén konfigurálhatók.


Sikeres fejlesztési projektek

A vevők és a felsővezetés elvárásainak megfelelően

A Teamcenterben felépített projektek grafikusan nyomon követhetők, így mindig naprakész információk állnak rendelkezésre a termékfejlesztés állapotáról, és időben megtehetők a projekt sikerességéhez szükséges intézkedések. A projekt egyes fázisaihoz az erőforrások és költségadatok mellett munkafolyamatok is rendelhetők, amelyek időbeni állapota dinamikusan változtatja a teljes projekt lefutását.


Hatékonyabb együttműködés

Vállalaton belül és a partnerekkel

A Teamcenter segítségével nem csak a mérnökök, hanem más területek (marketing, logisztika, minőségügy, pénzügy, stb.) képviselői is egyetlen közös rendszerben, hatékonyan dolgozhatnak együtt, és valós időben tudják megosztani az információkat egymás között.


Komplex termékstruktúra kezelés

Átlátható termékfelépítés

A Teamcenterben lehetőség van komplex termékstruktúrák hatékony felépítésére és a változások dinamikus kezelésére. Az életciklus során keletkező és eltérő struktúrájú BOM-ok összekapcsolhatók és egyetlen rendszerben kezelhetők. A termékstruktúra egyedi megjelenítésével mindenki a számára leginkább megfelelő munkakörnyezetet alakíthatja ki, ezáltal a komplex összeállítások is átláthatóvá válnak.


Fejlett megjelenítési lehetőségek

Csoportmunka CAD adatokkal

A Teamcenter CAD független rendszer, amely beépül az összes elterjedt CAD rendszerbe (NX, Solid Edge, Pro/ E, Catia, Autocad, Inventor, Solidworks, stb.), és biztosítja a CAD rendszerben elkészült dokumentumok hatékony integrálását a munkafolyamatokba. Nem szükséges mélyebb CAD ismerettel és felesleges licensszel rendelkezni, hogy a termékinformációkat minden érintett megtekinthesse és a CAD adatokban méréseket, elemzéseket végezhessen és megjegyzéseket fűzhessen hozzájuk.


Integrált vállalati megoldás

Együttműködés más vállalati rendszerekkel

A Teamcenter integrálható más vállalati rendszerekhez (Microsoft AX, NAV, SAP, Oracle, MFG/PRO, Baan, J.D Edwards), amelynek köszönhetően komplex vállalati folyamatok alakíthatók ki, és elkerülhető a többszörös és manuális adatbevitel az egyes vállalati területek tevékenységének összehangolása során.


!!!