fbpx
Cégünkről

graphIT cégtörténet

A graphIT Kft. 1992. óta van jelen a hazai CAD/CAM/PLM piacon, és olyan fontos iparágak meghatározó beszállítójává vált az elmúlt csaknem két évtized során, mint például az autó- és járműipar, a fogyasztási cikkek ipara, a gépgyártás, a logisztika, a szerszámtervezés és gyártás, az olaj- és gázipar, valamint ezek beszállítói.

A graphIT Kft. a Siemens PLM nemzetközi szoftverfejlesztő céget képviseli Magyarországon, 3D-s tervező, megmunkálás tervező, végeselem analízis, és digitális gyártási megoldások forgalmazásával. A graphIT termékei között olyan világszerte népszerű CAD/CAM/CAE és PLM szoftverek találhatók, mint a Solid Edge (CAD), az NX (CAD/CAM/CAE), a Teamcenter (PLM), és a digitális gyártási és logisztikai megoldásokat tartalmazó Tecnomatix termékcsalád.

A graphIT Kft. 2014 óta forgalmazza a japán Asprova termelésütemező rendszert, amely a Lean gyártás és a termelés igényeinek maximális figyelembevételével lett kifejlesztve. Ehhez kapcsolódóan a graphIT Kft. saját gyártáskövető rendszert is fejlesztett, amely több cégnél biztosítja a termeléstervezés és gyártás hatékony összhangját.

2017 óta a graphIT Kft. – a korábbi Siemens együttműködés kiterjesztésével a – a Preactor nevű termelésütemező rendszernek is a forgalmazója. A Preactor  segít a cégeknek a napi, heti gyártási feladatok megtervezésében a rendelések, az erőforrások, és egyéb gyártási paraméterek alapján.

A megnövekedett ügyfélelvárások kielégítésére a graphIT ISO 9001 minőségirányítási rendszert vezetett be, ami kiterjed a szoftverek disztribúciójára és szakmai támogatására egyaránt.

A graphIT Kft. minden egyes forgalmazott CAD/CAM/PLM termékéhez kínál konzultációs lehetőségeket.

Teljeskörű PLM szolgáltatás

A graphIT Kft. célja, hogy élvonalbeli gépészeti rendszerek biztosításával hozzájáruljon ügyfeleinek hatékony és versenyképes működéséhez. Ügyfeleink életében, amikor a termékfejlesztést egy magasabb, hatékonyabb szintre szeretnék helyezni, fontos kezdeti lépés a funkcionális és gazdasági szempontokból megfelelő rendszer kiválasztása. A graphIT által képviselt széles, jól skálázható portfólió kiterjed a PLM (Product Lifecycle Management = Termék életciklus kezelés) minden részletére – a tervezéstől (CAD), az analízisen (CAE) és gyártáson keresztül (CAM), a mérnöki dokumentumok és folyamatok kezeléséig (PDM), így minden felhasználó számára egyedileg konfigurálható az elvárásait megvalósító rendszer.

A kiválasztott PLM megoldás sikeres bevezetésére garancia a Magyarországon több mint 500 ipari ügyfélnél napi használatban működő graphIT gépészeti szoftver. Az implementáció kiterjed a kiválasztott PLM rendszer üzembe helyezésére, konfigurálásra, testreszabására és betanítására. A graphIT Kft. számára kulcsfontosságú a hosszútávú ügyfélkapcsolatok kialakítása, ezért kiemelt utánkövetési szolgáltatásokkal segíti felhasználóit az általa szállított PLM megoldás sikeres alkalmazásában.

A szoftverkövetés során elérhető legfontosabb graphIT szakmai támogatási formák, a dedikált telefonos forródrót (PLM hotline: (1) 436-9610), az Internet alapú támogatás rendszer (support.graphit.hu) és az aktuális szoftver frissítések/javítások azonnali rendelkezésre bocsátása. A graphIT Kft. nagy hangsúlyt fektet ügyfeleinek folyamatos képzésére és tájékoztatására, ezért évek óta nagyszabású rendezvényeket szervez a felhasználóinak, partnereinek és a nagyközönség számára, hogy bemutassa az általa képviselt PLM technológia legfrissebb szakmai újdonságait és érdekességeit.

graphIT Kft. – a Siemens Smart Expert Partnere

A graphIT Kft. Smart Expert Partner elismerést kapott a Siemens PLM Software-től az NX CAD és NX CAM területek szakértőjeként, elsőként a CEE régióban.

Az ügyfelek szakértőkkel szeretnek együtt dolgozni, ezért a partnereknek is meg kell felelniük ezeknek a piaci elvárásoknak. Ennek a kihívásnak való megfelelés érdekében a Siemens PLM Smart Expert Partner programot indított a partnerei számára. A Smart Expert megfelelés egy globálisan egységes szabvány, amely lehetővé teszi a partnerek számára, hogy nyolc iparágban és 23 termékben elismerjék szakértelmüket. A Smart Expert szakértelem elismerése azt jelenti a partnerek számára, hogy jobban megkülönböztetik őket az adott szakterületen, specializálódnak az adott szakterületre.

A graphIT Kft. több mint 20 éve képviseli a Siemens PLM szoftvergyártót Magyarországon, több, mint 500 ügyfele használja napi gyakorlatban az NX, Solid Edge, Tecnomatix, Simatic IT és Teamcenter megoldásokat.

„Az NX terület az elmúlt években a legdinamikusabban fejlődő területünk. Számos területen – ilyen például az autóipar vagy a szerszámtervezés és gyártás – a hazai piacon, sőt a régióban is egyedülálló tudást szereztünk. Ezt a tudást mind ügyfeleink, mind pedig a Siemens elismeri. Az NX területen az értéknövelt szolgáltatásaink mellett olyan saját termékkel is tudjuk támogatni az ügyfeleket, mint az NX PowerPack, ami elismerten az NX legjobb produktivitásnövelő kiegészítője.” – mondta Fehér Tamás, a graphIT Kft. kereskedemi vezetője.

smart-expert-gold-horizontal

A Smart Expert Partner elismerés egy olyan folyamatos munka eredménye, amely a szoftver értékesítésen, konzultáción, tanfolyamokon és támogatáson keresztül magas szintű ügyfélorientált szemléletet tükröz. Emellett a Smart Expert Program a legmagasabb szintű felkészültséget várja el és biztosítja a műszaki támogatás és ügyfél tréningek során is.

„A graphIT Kft. az elmúlt évek legsikeresebb Siemens PLM forgalmazója a régióban. Nagy öröm számomra, hogy az NX hazai sikereinek köszönhetően mi lettünk az első Smart Expert Partner az országban. Mint kiemelt partner fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket folyamatosan támogatni tudjuk üzleti kihívásaik megoldásában, a digitalizáció és az Ipar 4.0 felé vezető úton.” – emelte ki Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója.

!!!