fbpx
Asprova – Termelésütemezés

 

Asprova – Termelésütemezés

A Lean gyártók piacvezető termelésütemező rendszere, a Japán piacon 52,4%-os részesedéssel

Az Asprova termelésütemező szoftver (Production Scheduling Software) gyártási ütemterveket készít, figyelembe véve a különböző termékeket és gyártási folyamatokat. Az elkészített gyártási terv vizuálisan megjeleníthető, munkautasítás készíthető belőle. Ezzel lehetővé válik az átfutási idők rövidítése, a raktárkészlet csökkentése és a szállítási határidők pontos betartása, ami egyértelműen a profit növekedésével jár.

Bővebb információ:

www.asprova.hu

 

Az Asprova a Lean cégek által elterjedten használt gyártás és termelésütemező rendszer, amely alkalmas különböző paraméterek alapján a termelési rendelések időbeni lefolyásának optimalizálására, és a feladatok kiosztására különböző korlátok és peremfeltételek alapján.

Az ütemezéshez használt legfontosabb adatok:Asprova_Resource_Gantt_Chart

Villámgyors ütemezés – azonnali válaszokAsprova_Resource_Gantt_Chart2

Az Asprova részletes gyártási ütemterveket készít – mindezt másodpercek alatt, miközben figyelembe veszi a teljes folyamatot a beszállítókkal együtt, a kapacitásokat, az anyag elérhetőséget, és még számos egyéb paramétert.

Programozás helyett finomhangolás beállításokkal

Az Asprova több, mint 2400 gyártási paraméterre van felkészülve, így a bevezetése során nem szükséges költséges és időigényes programozás, ami jelentősen csökkenti a bevezetés időszükségletét és díját.

Számos iparág, hasonló problémaAsprova_Load_Graph

Az Asprova rugalmasságának köszönhetően az általános gépipar és gyártás mellett a következő iparágakban is bizonyított: elektronika, autóipar, szerszámgyártás, élelmiszer- és gyógyszeripar.

 

Az Asprova moduláris felépítésű, így a kis cégektől az egészen nagy, komoly beszállítói lánccal dolgozó cégekig mindenki számára megfelelő termelés ütemezési megoldást nyújt.Asprova_Order_Gantt_Chart

Az Asprova amellett, hogy önálló megoldásként is megállja a helyét, több, mint 200 különböző informatikai rendszerhez tud kapcsolódni, többek között a vezető ERP rendszerekhez (SAP, Baan, Microsoft Dynamics, JDEdwards, stb.)

!!!