fbpx
TECNOMATIX

Tecnomatix digitális gyártási szoftvermegoldások

Hatékonyabb gyártási folyamatok, jobb termékek

A Siemens Tecnomatix termékcsaládja a gyártási és logisztikai folyamatok tervezésének hatékony eszközeit tartalmazza. Ezek a termékek elterjedten használtak az autóiparban, az elektronikai iparban és a logisztikai szolgáltató cégeknél. A Tecnomatix termékek általános jellemzője, hogy amellett, hogy jelentősen képesek növelni a folyamatok, a folyamattervezés hatékonyságát, általában már az első projekten megtérülnek a cégek számára. A Preactor a digitális gyártáson belül a termelésütemezés, az operatív szintű termeléstervezés eszköze.

download_prosi

Digitális gyártás területei

dmarea1
 dmarea2
 dmarea3
dmarea4
 dmarea6

Minden nap jelentős költségeket okoz a gyártó cégeknél a rossz időzítés, a lokális optimalizálás a globális helyett, a nagy mennyiségű köztes készlet (WIP), és a nem megfelelő erőforrás kihasználás.

Ennek oka a statikus tervező eszközökben kereshető. A táblázatkezelők szoftverek nem képesek az idő mentén változó variációkat és folyamatosan változó feltételeket kezelni. Ennek eredménye, hogy a technológiai korlátok és a rendszer komponensek közötti dinamikus kapcsolatok nincsenek figyelembe véve.

Jellemzően egy cég munkaerejének 65%-a, és költségeinek 80%-a kapcsolódik a gyártáshoz, termeléshez. Ebből adódóan a gyártási hatékonyság, vagy annak hiánya óriási hatással van a költségekre.

Általában a cégek már megvizsgálták a tervezésen és az anyagköltségen megtakarítható költségeket. A termék teljes életciklusának optimalizálásához a cégeknek foglalkozni kell azon folyamatok optimalizálásával, amelyek a gyártást, termelést mozgatják, ezekre szolgálnak a Tecnomatix termékcsalád elemei.

Digitális ikerpár

A gyártási folyamatok fejlesztésének leghatékonyabb módja, ha a valós, fizikai termeléshez létrehozzuk annak digitalis ikerpárját. Az elkészített digitális ikerpáron a folyamatfejlesztési lehetőségek tesztelhetők, mivel a digitális ikerpár viselkedése megegyezik a valós termelésével. A fejlesztések a digitális ikerpárból átvihetők a fizikai termelésbe.

A digitális ikerpár létrehozásának leginkább elterjedt eszközei a Plant Simulation és az Opcenter.

digitaltwin

Főbb funkciók és előnyök

További információ

Kattintson ide amennyiben kérdése van a Tecnomatix termékekkel kapcsolatban,
vagy árajánlatot szeretne kérni.

Kérjük írja be az alul látható karaktereket.

CAPTCHA
Kérjük várjon...
Tecnomatix demó DVD igénylés, kipróbálási verzió
Tecnomatix diák és oktatási verziók, segédanyagok

graphit_banner

!!!