fbpx
TECNOMATIX

Intralogisztika minden telephelyen belüli anyagmozgatási feladat, illetve ahhoz kapcsolódó berendezések, technológiák összessége. A tehergépjármű telken belüli forgalmától, a belső raktári tárolási módon, az üzemi anyagmozgatáson keresztül a késztermék kiszállításig valamennyi közbenső művelet.
Az ECO-LOG-ING alkalmazottai 20 év és több mint 100 konkrét tervezési feladat tapasztalatával rendelkeznek a fenti feladatkör minden elemében.

LOGISZTIKAI SZIMULÁCIÓ

A logisztikai feladatok esetében a szimulációs eszközök egyre nagyobb szerepet kapnak. A mai informatikai eszközök segítségével egy komplex üzem tejes mélységű (akár minden dolgozó, és valamennyi targonca) modellje leképezhető és a különböző vizsgálandó változatok százait lehet másodpercek alatt lefuttatni. Fontos, hogy mind a modellezés, mind az eredmények kiértékelése „hagyományos” mérnöki szemléletet és tapasztalatot igényel.
Az ECO-LOG-ING kifejlesztett egy Siemens Tecnomatix Plant Simulation alapokra épülő kifejezetten logisztikai modellezési környezetet és módszertant, ami olyan módon teszi lehetővé a gyors modellépítést, hogy közben megtartja a modell részletességét és rugalmasságát.

ÚJ GENERÁCIÓS SZIMULÁCIÓS MEGOLDÁS

A szimulációs eszközök a korábbi gyakorlatban a tervezés kezdeti szakaszában, stratégiai szinten történtek. Az ilyen módon elkészült modell jellemzően egyszeri felhasználású és csak az eredetileg megfogalmazott kérdések megválaszolására voltak alkalmasak.
Az általunk alkalmazott szimulációs eljárás – kihasználva a Plant Simulation keretrendszer adta előnyöket – lehetővé teszi az elkészült alapmodell kibővített felhasználását, ezáltal a bonyolult modellezési folyamat többcélú, többrétű megtérülési módját. Lehetőség van az alapmodell több irányú módosítására, részek kiemelésére és operatív célú felhasználására.
Új innovatív megoldás, ill. alkalmazás, hogy ezáltal megoldható pl. a raktári folyamatok azonnali támogatása, még a végleges raktár-informatikai szoftver bevezetése előtt, ill. az egyes főbb logikák kiemelve a modellből a végleges informatikai rendszer külső moduljaként üzemelve alkalmasak egy kevésbé fejlett/innovatív nyilvántartó rendszer minőségi javítására. Támogatható valamennyi stratégiai fontosságú logika, úgy mint a betárolási helykeresés, az útvonal-optimalizálás, a komissiózási algoritmus kezelése, stb.

ELŐNYÖK


 

Az ECO-LOG-ING főbb tevékenységei:

eco-log-ing

További információkért kérjük látogasson el honlapunkra:
www.eco-log-ing.hu

 

 

!!!