fbpx
Opcenter (Preactor) APS – termelésütemezés
preactor2016r2notext

Termeléstervezés és termelésütemezés

Az Opcenter APS (korábbi nevén Preactor) egy komplett gyártás tervező és ütemező csomag, amely egyaránt lefedi a kis, közepes és nagyvállalatok igényeit. Az Opcenter APS gyártás tervezési és ütemező szoftvere a gyártási folyamatok szinkronizálásának köszönhetően nagyobb láthatóságot és ellenőrzést biztosít az erőforrások jobb kihasználtsága és a pontos szállítás növelése érdekében, miközben csökkenti a készletszinteket és a selejtet. Az Opcenter APS része a Siemens Manufacturing Operations Management (MOM) szoftver portfoliójának. download_prosi A gyártó cégek nem tudnak eléggé gyorsan és intelligensen reagálni a változásokra a megfelelő termeléstervező és ütemező eszköz nélkül. Táblázatkezelő rendszerekkel a megfelelő ütemezés elkészítése órákat, napokat vehet igénybe, és ha nem várt változás történik, akkor az új ütemterv generálása nagyon nehézzé válik. A SIMATIC IT Preactor APS fejlett matematikai hátterével biztosítja végrehajtható termelési ütemtervek létrehozását, miközben képes számos technológiai és üzleti peremfeltétel figyelembe vételére. Így a termeléstervező számos tervet készíthet, és vethet össze. businessperrformance Az Opcenter APS gyorsan telepíthető, beállításokkal a kívánt termelési folyamathoz igazítható anélkül, hogy az Opcenter kódjához kellene nyúlni. Használható saját magában, vagy integráltan a vállalati ERP, MES, adatgyűjtő, értékesítés előrejelző vagy OEE alkalmazásokkal.

Opcenter Planning

Az Opcenter Planning egy olyan tervező eszköz, amely segít a cégeknek a versenyképesség és a profit növelésében. A megfelelő mennyiségű alapanyag beszerzések segítenek a készletek megfelelő szinten tartásában.

Opcenter Scheduling

Az Opcenter Scheduling a gyártó cégek számára fejlesztett ütemező eszköz, amely alkalmas a gépet, gyártósorok és erőforrások ütemezésére, de elterjedten használják szolgáltató és logisztikai cégek is. Számos referenciával az Opcenter szinte minden iparágban megtalálható, beleértve a repülőgép, az autóipart, a gépgyártást, az élelmiszer és a fogyasztási termékek iparágait.
A termelés tervezés minden cég számára kritikus fontosságú a határidők tartása, a gépek, erőforrások megfelelő kihasználása céljából. Az Opcenter támogatja a hosszútávú tervezés és a rövid távú műveletszintű ütemezést egyaránt. A két tervezés egy adatbázisból dolgozik, és fel tudja használni tetszőleges ERP rendszerből származó adatokat (rendelések, forecastok, készlet, folyamat adatok, stb.) schedplan planningA Master Production Scheduling (MPS) az MRP folyamat kulcsfontosságú része. Az MPS, amelyet az Opcenter Planning végez, bemenete a jövőbeni rendelésállomány és az előrejelzések. A két fő eredménye pedig a gyártási rendelésekre és a beszerzésekre vonatkozó javaslat. A tervezés történhet véges vagy végtelen kapacitással, a tervezési időszak lehet napok, hetek, hónapok, vagy ezek kombinációja. Az egyes rendelések készülhetnek raktárra, vagy normál rendelésként. A részletes ütemterv készítésére az Opcenter Scheduling szolgál. Az Opcenter Scheduling egy kedvező árú termelésütemező eszköz, amely alkalmas a korábbi Excel táblák és egyéb tervezői táblák azonnali lecserélésére. scheduling Minden Opcenter termék alkalmas különböző ütemezési kényszerek (gép elérhetőség, szerszámozás, alapanyag) figyelembevételére. A rendelések a beépített ütemezési szabályok alapján gyorsan ütemezhetők, a kész ütemterven manuálisan egyedi módosítások készíthetők. Az Opcenter magas szintű testre szabhatósága a táblázatos adatok kifinomult bevitelét teszi lehetővé. Az Opcenter a termelési tervvel kapcsolatos számos jelentést tartalmaz, amely elemzéshez, a termelés operatív vezérléséhez jól felhasználható. productscreens Az Opcenter könnyen integrálható a cég többi rendszerével (ERP/MPR, MES). Az Opcenter nézőprogramok lehetővé teszik, a termelési terv mentés nélküli használatát, pl. értékesítési kapacitástervezés során, vagy a termelőterületen az ütemterv követésére. Bővebben az integrációról: Kattintson ide amennyiben kérdése van a Preactor termékekkel kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni.

Kérjük írja be az alul látható karaktereket.

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!