fbpx
SOLID EDGE

Solid Edge tanfolyamok

Kollégáink szakértői segítségével sajátíthatják el az érdeklődők a Solid Edge használatát, az alapoktól egészen a professzionális szintig. A magas gyakorlati aránynak köszönhetően, illetve a kiegészítő elméleti oktatásnak hála, élesben, az iparban hasznosítható tudást adunk át a résztvevőknek.

Milyen időbeosztással kalkuláljon?

 

Standard 4 napos Képzések:

Solid Edge Alap konzultáció

SE Alap tanfolyam
A Solid Edge alapismeretek modul célja, hogy a résztvevők a konzultáció után képesek legyenek a napi tervezési feladatokat önállóan ellátni, a modellekről műhelyrajzokat, gyártási dokumentációkat készíteni.
Bővebben…

Solid Edge Haladó konzultáció

SE Haladó képzés
A Solid Edge haladó konzultáció célja, hogy a résztvevők a konzultáció után a Solid Edge tervező szoftverrel képesek legyenek a napi tervezési feladatokat optimalizálni, munkafolyamataikat gyorsabban és szervezettebben ellátni.
Bővebben…

 

1-2 napos Képzések:

Solid Edge Adatkezelés (PDM) (1 nap)

adat menedzsment
A Solid Edge Adatkezelés kiváló megoldást kínál azon ügyfeleink számára, melyeknek a folyamatosan növekvő CAD fájl állomány egyre átláthatatlanabb.
Bővebben…

Tartószerkezet tervezés (1 nap)

Tartószerkezet
A Solid Edge tartószerkezet tervezési modul lehetővé teszi a tervező számára, hogy útvonalak alapján (Vázlatok vagy élek mentén) generálhasson vázszerkezeteket tetszőleges szelvény típusból, automatikus gérbevágásokkal együtt.
Bővebben…

Lemezalkatrész tervezés (1 nap)

lemezalkatrész tervezés
Ahhoz, hogy a lemezalkatrész tervezés egyedi szerkesztési követelményeinek megfeleljen a tervező, egy teljes tervezési környezetet dedikál a Solid Edge. Ezzel nagy mértékben gyorsítható a gyártásra kész lemezalkatrész terv készítése.
Bővebben…

Felületmodellezés (1 nap)

felületmodellezés
Az általános CAD tervezés kiváló olyan alkatrészek tervezéséhez, melyeknél a funkcionalitáson van a hangsúly. Amikor viszont a forma és ergonómia kerül előtérbe, a Solid Edge felületmodellezési modulja ad megoldást.
Bővebben…

Lineáris statika – Szimuláció (2 nap)

Lineáris statika - Szimuláció
A Solid Edge szimulációs modul lehetővé teszi a tervezőmérnökök számára, hogy az alkatrész és szerelés modelljeiket már tervezés közben a valóságban fellépő terheléseknek megfeleltessék.
Bővebben…

2D tervezés (2 nap)

2D tervezés
A Solid Edge 2D tervező modulja sokkal többre képes, mint meglévő 3D modellekről műhelyrajz készítés. Egy teljesértékű 2D CAD tervező modul, mely önmagában vetekszik más 2D CAD tervező szoftverekkel. A Solid Edge 2D Drafting teljes mértékben ingyenes, ipari felhasználásra is.
Bővebben…

Reverse engineering / Additív megmunkálás (2 nap)

Reverse engineering
A nagy felbontású 3D szkennerek gyors terjedésével, és 3D nyomtatók folyamatos fejlődésével, olyan új CAD tervezési környezetre van szükség, mely szkennelt geometriákat közvetlenül meg tud nyitni, azonnal a már megszokott modellezési eszközökkel módosítani, és közvetlen 3D nyomtatásra ad lehetőséget.
Bővebben…

Fotórealisztikus renderelés és animáció (1 nap)

fotorealisztikus_render
A KeyShot renderelő modullal valós kinézetű képeket készíthet termékéről, így katalógusába vagy ügyfelének fénykép minőségben prezentálhatja termékét mielőtt még elkezdődött volna annak a gyártása.
Bővebben…

Solid Edge Automatizálás (API programozás tanfolyam, X nap)

NX diákverzió, ingyenes
A Solid Edge rengeteg automatizálási lehetőséget kínál az úgynevezett API -n keresztül (Application Programming Interface). Amennyiben rendelkezik alapvető fejlesztési ismeretekkel .Net környezetben, könnyen készíthet saját makrókat és bővítményeket.
Bővebben…

Cégre szabott konzultáció (X nap)

remote_learningsitrain_zugeschnitten
Minden iparág más és más kihívásokkal szembesül. Így előfordulhat, hogy egyik előre definiált tanfolyam tematikája sem felel meg teljes mértékben az igényeinek.
Bővebben…

Regisztráció

Solid Edge tanfolyami regisztráció

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!