fbpx
Solid Edge Tanfolyamok

Solid Edge képzések

Jelentkezz most!

Standard 4 napos Képzések:

 

1-2 napos Képzések:

Solid Edge tanfolyami regisztráció

CAPTCHA
Kérjük várjon...
Solid Edge Online képzések

 

Standard 4 napos Képzések:

Solid Edge Alap konzultáció

SE Alap tanfolyam
A Solid Edge alapismeretek modul célja, hogy a résztvevők a konzultáció után képesek legyenek a napi tervezési feladatokat önállóan ellátni, a modellekről műhelyrajzokat, gyártási dokumentációkat készíteni.
Bővebben…

Solid Edge Haladó konzultáció

SE Haladó képzés
A Solid Edge haladó konzultáció célja, hogy a résztvevők a konzultáció után a Solid Edge tervező szoftverrel képesek legyenek a napi tervezési feladatokat optimalizálni, munkafolyamataikat gyorsabban és szervezettebben ellátni.
Bővebben…

1-2 napos Képzések:

Solid Edge Adatkezelés (PDM) (1 nap)

adat menedzsment
A Solid Edge Adatkezelés kiváló megoldást kínál azon ügyfeleink számára, melyeknek a folyamatosan növekvő CAD fájl állomány egyre átláthatatlanabb.
Bővebben…

Tartószerkezet tervezés (1 nap)

Tartószerkezet
A Solid Edge tartószerkezet tervezési modul lehetővé teszi a tervező számára, hogy útvonalak alapján (Vázlatok vagy élek mentén) generálhasson vázszerkezeteket tetszőleges szelvény típusból, automatikus gérbevágásokkal együtt.
Bővebben…

Lemezalkatrész tervezés (1 nap)

lemezalkatrész tervezés
Ahhoz, hogy a lemezalkatrész tervezés egyedi szerkesztési követelményeinek megfeleljen a tervező, egy teljes tervezési környezetet dedikál a Solid Edge. Ezzel nagy mértékben gyorsítható a gyártásra kész lemezalkatrész terv készítése.
Bővebben…

Felületmodellezés (1 nap)

felületmodellezés
Az általános CAD tervezés kiváló olyan alkatrészek tervezéséhez, melyeknél a funkcionalitáson van a hangsúly. Amikor viszont a forma és ergonómia kerül előtérbe, a Solid Edge felületmodellezési modulja ad megoldást.
Bővebben…

Lineáris statika – Szimuláció (2 nap)

Lineáris statika - Szimuláció
A Solid Edge szimulációs modul lehetővé teszi a tervezőmérnökök számára, hogy az alkatrész és szerelés modelljeiket már tervezés közben a valóságban fellépő terheléseknek megfeleltessék.
Bővebben…

2D tervezés (2 nap)

2D tervezés
A Solid Edge 2D tervező modulja sokkal többre képes, mint meglévő 3D modellekről műhelyrajz készítés. Egy teljesértékű 2D CAD tervező modul, mely önmagában vetekszik más 2D CAD tervező szoftverekkel. A Solid Edge 2D Drafting teljes mértékben ingyenes, ipari felhasználásra is.
Bővebben…

Reverse engineering / Additív megmunkálás (2 nap)

Reverse engineering
A nagy felbontású 3D szkennerek gyors terjedésével, és 3D nyomtatók folyamatos fejlődésével, olyan új CAD tervezési környezetre van szükség, mely szkennelt geometriákat közvetlenül meg tud nyitni, azonnal a már megszokott modellezési eszközökkel módosítani, és közvetlen 3D nyomtatásra ad lehetőséget.
Bővebben…

Fotórealisztikus renderelés és animáció (2 nap)

fotorealisztikus_render
A KeyShot renderelő modullal valós kinézetű képeket készíthet termékéről, így katalógusába vagy ügyfelének fénykép minőségben prezentálhatja termékét mielőtt még elkezdődött volna annak a gyártása.
Bővebben…

Solid Edge Automatizálás (API programozás tanfolyam, X nap)

NX diákverzió, ingyenes
A Solid Edge rengeteg automatizálási lehetőséget kínál az úgynevezett API -n keresztül (Application Programming Interface). Amennyiben rendelkezik alapvető fejlesztési ismeretekkel .Net környezetben, könnyen készíthet saját makrókat és bővítményeket.
Bővebben…

Cégre szabott konzultáció (X nap)

remote_learningsitrain_zugeschnitten
Minden iparág más és más kihívásokkal szembesül. Így előfordulhat, hogy egyik előre definiált tanfolyam tematikája sem felel meg teljes mértékben az igényeinek.
Bővebben…

Időbeosztás:

  • 9:00-12:00 oktatás, 2 rövid szünettel
  • 12:00-13:00 ebédszünet
  • 13:00-15:00 oktatás, 2 rövid szünettel
  • 15:00-16:00 gyakorlás

 
 
 
Amennyiben kérdésetek van, keressetek minket bizalommal!

Várunk szeretettel a képzéseken, addig is jó egészséget kívánunk!
graphIT Solid Edge Team.

Solid Edge tanfolyami regisztráció

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!