fbpx
SOLID EDGE

Online katalógus gyorsan, egyszerűen

A graphIT kft. régóta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ne szimpla szoftverkereskedésként tekintsen rá a piac, hanem ügyfelei problémáira megoldásokkal, szükségleteire egyedi koncepciókkal válaszoljon.

A Solid Edge Batch Screenshotter-rel azon partnereinknek könnyítjük meg a munkáját, akik a CAD fájljaikból szeretnének online katalógus képet generálni, egyszerűen, gyorsan, egy gombnyomással.

Egy igényes online katalógussal szemben támasztott elvárás, hogy letisztult, ugyanakkor a lehető leginformatívabb legyen. A vevő a termék fő műszaki paraméterei mellett, szeretné vizuálisan is látni, hogy a vásárolni kívánt portéka, hogyan is néz ki a valóságban. Erre remek megoldás, ha a katalógusban elhelyezzük az adott termék CAD modelljéről leképezett fotót. Itt lép a képbe a Solid Edge Batch Screenshotter, ugyanis segítségével az akár több ezer darabos alkatrészbázisunkból is tudunk egységes, izometrikus fotólistát leképezni.

Felhasználói felület

A program használata egyszerű. Egy bemeneti- és egy célmappa kitallózása után az abban található összes .par kiterjesztésű fájlt megnyitja Solid Edge-ben, és beállításokban megtalálható paraméterek alapján végrehajtja a fényképpé való konvertálást. Az exportálás során egy általunk beépített template filet használ, valamint a felhasználónak lehetősége van több egyedi sablon létrehozására és azok használatára is. Az exportálás előtt olyan beállításokat adhatunk meg, mint:

Belátható, hogy a bemutatott automatizált munkafolyamat egy több ezres adatbázisnál sok száz munkaórát takarít meg azoknak a vállalatoknak, melyek tervezett alkatrészeit vizuálisan is meg kívánják jeleníteni katalógusaikban. A végtermék egy egységes, letisztult, informatív fotólista a tervezett termékeinkről.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ezen fejlesztésünk, vagy egyéb általunk készült megoldás, esetleg saját fejlesztési ötletei vannak, keressen minket bizalommal.

MasterMoverClamp

!!!