fbpx
SOLID EDGE

Solid Edge Startup

Solid Edge for Startups

Ingyenes CAD szoftver Startup vállalkozások számára

A Solid Edge Startup programjának köszönhetően ingyenesen tud hozzáférni a teljes termékfejlesztési portfólióhoz (CAD, CAM, CAE).

Nulláról kezdeni egy vállalkozást nem egyszerű feladat. Irodahelyiség bérleti díja, szerszámok, az alkalmazottak fizetése és a rezsiköltség, mind egy szűkös keretösszegbe kell, hogy beférjen. Úgy gondoljuk, hogy terméktervező szoftverének nem egy újabb problémának, hanem egy megoldásnak kell lennie. Ha kevesebb, mint 3 éve indította vállalkozását, akkor most ingyenesen pályázhat a Solid Edge Startup licencre.

Ön jogosult?

Feltételek:

Amennyiben vállalkozása megfelel a fenti feltételeknek jelentkezzen még ma, hogy professzionális termékfejlesztő szoftverrel indítsa vállalkozását.

Miért a Solid Edge a legmegfelelőbb szoftver az Ön számára?

A Solid Edge egy könnyen megtanulható és használható szoftver, amely a termékfejlesztési folyamat minden aspektusával foglalkozik – tervezés és megjelenítés, szimuláció, elektromos tervezés, gyártás, adatkezelés és egyebek. Rengeteg oktatóanyagot, fantasztikus felhasználói közösséget, és egyedülálló technológiát biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy a kívánt módon tervezzen.

Nincs pályázati díj

A Solid Edge Startup program keretein belül nincs pályázati díj és a következőket tartalmazza:

Start

Mint Startup vállalkozás Önnek a legfontosabb, hogy a lehető leggyorsabban piacra dobja termékeit és szolgáltatásait. A Solid Edge segítségével megvalósíthatja, terveit, ötleteit. A startupok számára létrehozott Solid Edge programunkkal pedig mindezt ingyen kezdheti el.

Solid Edge Startup regisztráció

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!