fbpx
SOLID EDGE

Edge Layout – Solid Edge alapú 3D gyártervező

Gyár 3D CAD modell
A gyár- és sortervezési megoldások segítenek a pontos átalakítási és továbbfejlesztési döntések meghozásához szükséges 2D/3D tervek elkészítésében.

Az Edge Layout által megoldást nyújtunk partnereinknek, akik számára kihívást jelent új, vagy meglévő csarnokuk elrendezésének optimalizálása, működésének szimulálása, vagy azok bővítési lehetőségei és esetleges akadályai felderítése. Nehéz ezeket a koncepciókat 2D -ben úgy megtervezni, hogy annak minden szempontja egyértelmű legyen, és ne forduljanak elő ütközések vagy inkompatibilitások. Ilyen hibák nagyon drágák lehetnek, ha a gépek telepítésénél derülnek ki.

Solid Edge – Edge Layout az első koncepciótól, a komplex gyártóegységek optimalizálásáig kínál megoldást 3D környezetben. Gyorsabban és pontosabban megtervezheti a meglévő vagy jövőbeli gyárát, miközben rengeteg manuális tervezői munkát spórol meg, ami nem mellesleg gyors megtérülést eredményez.

Néhány kiemelt megoldás amit az Edge Layout kínál:

Készítsen folyamat szimulációt

fileproperty

Az Edge Layoutban elkészített elrendezések geometriai problémák nélkül használhatók fel a digitális gyártási termékekben. Így például gyártási folyamatszimuláció készíthető a Plant Simulationben, vagy robotcella és ergonómia modellezhető a Process Simulateben.

Rendezze be gyárát Edge Layout elemkönyvtárából

fileproperty

A gazdag elemkönyvtár segítségével a szükséges elrendezés variációk elkészítésének ideje akár 80%-kal csökkenhet. Az elemtár csarnokszerkezeteket, megmunkálógépeket, konvejorsorokat, raktárrendszereket, és sok más sűrűn használt elemet tartalmaz. Ezek mind előre parametrizált elemek, így egy felhasználóbarát kezelőfelületből testreszabható ezek hossza, szélessége, magassága, és sok más tulajdonsága.

Konvejor sor tervezés egyszerűen

conveyorline

Komplex konvejorsorok manuális modellezése és összeállítása nagyon időigényes munkafolyamat lenne. Az Edge Layout használatával automatikusan történik a konvejorok pozícionálása, kényszerezése, a megfelelő paraméterezésük és haladási irányaik megadása.

Keltse életre virtuális gyárát

conveyorline

Számtalan eszköz áll rendelkezésre a Solid Edge -ben, melyekkel szimulálhatja a gyára működését, és ellenőrizheti az elrendezés megfelelőségét, használati és biztonsági szempontokból. Legyen szó mozgásszimulációk készítéséről, ütközésvizsgálatokról, vagy különböző „mi lenne ha” összehasonlításokról úgy, hogy gombnyomásra váltogathat különböző elrendezés változatok között.

Járja körbe virtuális gyárát

conveyorline

A könnyebb vizualizálást elősegítve arra is megoldást nyújt az Edge Layout, hogy a komplexum elkészülte előtt bejárja a tervezett gyártósorokat. A Virtuális séta funkcióval szabadon sétálhat a gyárában.

Tekintse meg és korrektúrázza mobilon

conveyorline

Mobiltelefonon vagy tableten, a mobil nézegető segítségével akár a helyszínen megtekintheti digitális gyárterveit, jelöléseket és megjegyzéseket fűzhet hozzá, vagy akár robbantott nézeteket is készíthet. Mivel a mobil nézegető ingyenes ezeket továbbküldheti Solid Edge -el nem rendelkező csapattársainak is.

Solid Edge - Edge Layout bővebb információ

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket közvetlenül telefonon a kapcsolatok oldalon keresztül, vagy töltse ki ezt az űrlapot.

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!