fbpx
SOLID EDGE

A Solid Edge 2024 újdonságai

Az intelligens terméktervezés

Előnyök

• Tervezzen egyszerűbben, az AI és a felhő technológia használatával!
• Dolgozzon gyorsabban a nagy összeszerelésekkel!
• Kapcsolja össze a mérnöki folyamatokat az értékesítési és a marketing folyamatokkal!
• Igény szerint hozzáférhet a kiegészítő termékekhez.
• Könnyedén beépítheti a tervezési adatokat más CAD szoftverekből.
• Tapasztalja meg a Siemens Xcelerator portfólió erejét!

A Solid Edge 2024 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyabban tervezzenek a termékfejlesztés minden területén. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetve a felhasználói élményre és a magas összeszerelési teljesítményre, a Solid Edge 2024 a tervezés automatizálására és felgyorsítására szolgáló funkciókkal és fejlesztésekkel bővült.

A Solid Edge, a Siemens Xcelerator portfóliójába tartozik, amely innovatív és átfogó szemléletet kínál a termékfejlesztéshez a mainstream piacon.

Azonnal megtekintheti, nagyíthatja és forgathatja a nagyméretű szereléseket, akár 9x gyorsabban

A látványos digitális élményt nyújtó vizualizációs fejlesztések kompromisszumok nélkül valósulnak meg. A jobb modellnézeti teljesítmény révén a nagyobb összeállítások megtekintése és szerkesztése könnyedén és akadozás nélkül történik. Az új, lenyűgöző nézetstílus közelebb hozza a modellét a valós világhoz, automatikusan frissülve a modell mozgásával, így még valósághűbb élményt nyújtva.

Megosztás és együttműködés bármely eszközről

A Solid Edge SaaS előfizetés lehetővé teszi a felhőalapú együttműködést a Teamcenter Share segítségével. A Siemens Xcelerator portfóliójának részeként, a Teamcenter számos felhőalapú funkciót kínál, amelyek elősegítik az együttműködést a kollégákkal, a partnerekkel és az ügyfelekkel, bárhol és bármilyen eszközről. Az integráció korszerűsítése, a termelékenységet segítő fejlesztések, a bővített tárhely és a fájltámogatás segítenek a kommunikáció javításában és a projektek előrehaladásában.

Egyszerűsítse a tervezési folyamatát a mesterséges intelligencia (AI) segítségével

Az AI segít a gyorsabb és hatékonyabb eredmények elérésében. Amikor alkatrész csere történik egy összeállításban, az új AI alapú rendszer javaslatokat tesz az összeállítási kapcsolatokra és alternatív megoldásokat kínál. Az AI alapú felület megismeri a felhasználó viselkedését, így kontextusfüggő, releváns parancsokat tud ajánlani. A szinkrontechnológia intelligens modellezési funkciói valós időben képesek felismerni és megőrizni a tervezési lépéseket, még más CAD rendszerekből importált modellek esetében is. A generatív tervezési képességek pedig gépi intelligenciát adnak a koncepciótervezéshez, automatikusan kiszámolják a geometriai megoldásokat a meghatározott kényszerekből.

Valós idejű termékkonfiguráció közvetlenül az ügyfeleknek

A Solid Edge Design Configurator Connect azonnali online termékkonfigurációt tesz lehetővé, így ügyfeleigyorsan konfigurálhatják termékeit a saját igényeiknek megfelelően.

Automatikus méretezés egy pillanat alatt

 A modellalapú termékinformáció (MBD) új képességgel bővült. Az automatikus méretezés és az interaktív méret ellenőrzés hatékonyabbá teszi a tervezési folyamatokat, és csökkenti a kommunikációs nehézségeket a gyártás és a tervezés között.

Gyorsabb és pontosabb programozás a Solid Edge CAM Pro-val

Az AI Assisted Operation Editing egy új funkció, amely segítséget nyújt a szerkesztési folyamat során. Javaslatokat tesz a megmunkálási feladatokhoz és alkalmazkodik a felhasználó programozási stílusához. A Cloud Connect Tool Library egy felhőalapú eszközkezelő rendszer, amely lehetővé teszi az eszközök szerkesztését és beállítását még a használatuk előtt. Mindez a 3D Adaptive Roughing automatikus anyageltávolítási megoldással kombinálva gyorsaságot és hatékonyságot eredményez a megmunkálási feladatok során.

Gyorsabb és pontosabb programozás a Solid Edge CAM Pro-val

Bővítse lehetőségeit a kiegészítő termékeink rugalmas licencelési opcióival

Az értékalapú licencelési rendszer költséghatékony csomagokat kínál „tokenek” formájában, melyek révén könnyedén hozzáférhet a Solid Edge különböző kiegészítő termékeihez. Ezek a tokenek lehetővé teszik az azonnali hozzáférést további funkciókhoz, amelyeket igény esetén megoszthat a termékfejlesztő csapattal. Használata során elérhetővé válnak további olyan termékek, mint a Generative Design Pro, Point Cloud Visualization, Electrical Routing, PCB Collaboration, Advanced PMI, Simulation, és a Solid Edge XpresRoute.

Bővítse lehetőségeit a kiegészítő termékeink rugalmas licencelési opcióival

Növelje a szimulációs hatékonyságát

A Solid Edge Simulation és a Simcenter FLOEFD rendszerek fejlesztései, beleértve a hálózás, strukturális analízis és az interpoláció, mind hatékonyan növelik a szimulációs folyamatok teljesítményét. Az új IGBT kompakt modell egyszerűsíti az elektronikus komponensek integrálását a szimulációs folyamatokba, míg a Cartesian Mesh Generator és a fejlett hálózás minőség-ellenőrzők gyorsabbá teszik a hálózatképzést és a szimulációs folyamatokat, így kétszer-háromszor gyorsabb eredményeket érhetünk el.

Növelje a szimulációs hatékonyságát

Használja könnyedén a más CAD rendszerekben létrehozott tervezési adatokat

A Solid Edge könnyedén kezeli tervezési adatokat, függetlenül azok eredetétől. A CAD Direct, Data Translation, és Migration tovább könnyíti a munkát, a támogatott formátumok listájának bővítésével. Akár más CAD szoftverről vált, örökölt adatokat használ vagy beszállítókkal dolgozik, a Solid Edge egyszerűvé teszi a munkát harmadik féltől származó fájlokkal, mintha csak natív fájlokat használna.

Használja könnyedén a más CAD rendszerekben létrehozott tervezési adatokat

Ismerje meg a Siemens Xcelerator portfólióját!

Használja ki a Siemens Xcelerator portfólió átfogó erejét, amely kiterjed a Solid Edge, NX, Teamcenter és Teamcenter Share közötti széleskörű átjárhatóságra. A Teamcenter révén a Solid Edge Inspector teljes nyomon követhetőséggel rendelkezik és kapcsolatot biztosít a Solid Edge Inspector, Siemens Opcenter és Teamcenter Quality között. Továbbá támogatja a 3D adatok importálását JT fájlokból a Solid Edge 3D Publishing-ba. Az NX Interoperability-nak köszönhetően a Solid Edge fájlok az NX-ben megnyitva ugyanúgy néznek ki. A tovább fejlesztett PMI asszociativitás biztosítja a támogatást a halmozott feliratok, középvonalak, furat tengelyvonalak esetén is. A Teamcenter Product Configurator teljes mértékben beépült a Solid Edge környezetébe.

Használja könnyedén a más CAD rendszerekben létrehozott tervezési adatokat

Milyen licencelési konstrukciók érhetők el?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, akik segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb konstrukciót

Solid Edge információ kérés, árajánlat kérés

Hány felhasználó használná egyszerre a Solid Edge programot?

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!