fbpx
SOLID EDGE

Solid Edge PowerPack

A graphIT Kft. folyamatosan készít kiegészítéseket a Solid Edge programhoz. Egy idő után már mi sem tudtuk számon tartani a számtalan kiegészítőnket, ezért úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük ezeket, és egyetlen csomagban elérhető tesszük.

Alkatrész, lemezalkatrész

  • Anyagtáblázat
  • Befoglaló méret
  • Profil jellemzők

Szerelés

  • packIT
  • Inverz mutatása

Műhelyrajz

  • Mentési segéd
  • Tűréstábla

Összes környezet

  • Tervező tulajdonság


Az Anyagtáblázat egy jobban kezelhető és strukturálható anyagkezelő a Solid Edge-hez. Segítségével létrehozhat saját anyagkönyvtárakat, kedvencekkel könnyítheti meg a sokat használt anyagok keresését, és megoszthatja könyvtárait partnereivel is.


A Befoglaló méret bővítmény segítségével akár egy gombnyomás segítségével meghatározhatja egy test befoglaló méretét, és elmentheti azt egyéni tulajdonságként. A jelenlegi verzióban csak a multi-test és egyszerű test támogatott, a felületek egyelőre nem lesznek figyelembe véve.


A Profil elemzése eszköz segítéségével bármely sík felületjellemzőit lehet lekérni. Ez hasznos lehet árajánlat készítésekor a szükséges vágások hosszának számításakor, vagy egyes profilok keresztmetszet jellemzőinek meghatározásához.


A packIT-el lehetőség van a szerelés dokumentumok komponenseinek összegyűjtésére egy mappába vagy ZIP fájlba. A program a szerelés dokumentum összes komponensét összegyűjti, így bárhova is mozgatja a könyvtárat/ZIP fájlt, minden komponens elérhető lesz.


Az inverz mutatás lehetővé több alkatrészt tartalmazó dokumentum környezetekben (szerelés, hegesztés), hogy a rejtett előfordulásokat megjelenítse, és a megjelenített dokumentumokat elrejtse egy gombnyomással.


Tervező tulajdonság komponens lehetővé teszi, hogy a Solid Edge-ben megadott nevet használja a program minden újonnan létrehozott dokumentumnál, mint a Tervező neve.


A Mentési segéd komponens műhelyrajz környezetben történő mentésének folyamatát egészíti ki. A programban külön megadható, hogy a Műhelyrajz mentésével egy időben elmentse-e a műhelyrajzot dwg, dxf vagy pdf formátumban is.


PowerPack egyedi megoldás kizárólag a graphIT Kft-nél érhető el a Solid Edge ST6 hazai megjelenésével együtt! A termékkel kapcsolatosan további tájékoztatást kérjen a graphIT Kft. munkatársaitól!

PowerPack kipróbálási verzió

A Solid Edge új verziójának megjelenésével egyidejűleg a graphIT K. bemutatta a saját fejlesztésű Solid Edge PowerPack kiegészítő csomagot, amely hatékonyság növelő funkciókkal egészíti ki a szoftver tudását.

Most az érdeklődő számára egy 30 napos próbaverziót biztosítunk, amely idő alatt megismerhetik a kiegészítő funkciókat és a bennük rejlő lehetőségeket.

A PowerPack csomag letöltés központi elérhetősége → PowerPack
A kicsomagoláshoz használható jelszó: →  powerpackse
Licencelés leírás: →  Licencelés PDF

A program letöltése és telepítése után a használathoz licenc fájl igénylése szükséges.

PowerPack licencelési információ
PowerPack licenc igénylés

PowerPack licenc igénylés

Kérjük várjon...

!!!