fbpx
Kiegészítő megoldások

img_52ee07eee12f4

3D pozícionáló eszközök

A 3Dconnexion pozícionáló eszközei nagymértékben segítenek a háromdimenziós tervező szoftverek (CAD/CAM/PLM) hatékonyságának a növelésében. Használatukkal jelentősen lerövidíthető és praktikusabbá tehető a tervezési folyamat, mivel a térbeli precíziós forgatásokat, beállításokat és nagyításokat – a szabványos egérhez viszonyítva – töredék idő alatt lehet elvégezni.

Bővebben


img_52edfd9f9d188

Moldex3D – fröccsöntés szimuláció

A Moldex3D egy egyszerűen használható, NX-be közvetlenül beágyazott szimulációs megoldás , amely probléma nélküli átmenetet biztosít a tervezési és szimulációs munkafolyamatok között. Az NX és a Moldex3D/eDesign integrációjával a tervezők a tervmódosításaikat könnyedén szinkronizálhatják a Moldex3D szimulációkkal a tervezési és gyártástervezési problémák hatékonyabb megoldása érdekében. A Moldex3D eDesignSYNC az NX-ben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben az alkatrész/szerszám ellenőrzésére és optimalizálására tudjanak koncentrálni a Moldex3D/eDesign alkalmazásával.

Bővebben


SMAP3d Plant Design – Solid Edge-be integrált létesítménytervező megoldás

A SMAP kiegészítéssel a Solid Edge-et alkalmassá tehetjük professzionális csőtervezésre, melyek akár teljes létesítmények virtuális modelljét is létrehozhatjuk. Csőosztályokban definiálhatjuk az beépítendő alkatrészeinket, majd az adatbázis felépítése után a Solid Edge-ben a megtervezett csőútvonalakra a megadott csőosztály alapján automatikusan felkerülnek a szabványos elemek; karimák, tömítések, szigetelések stb….

Bővebben

!!!