fbpx
Kiegészítő megoldások

A legfejlettebb 3D pozicionáló eszközök

A graphIT Kft. a 3Dconnexion cég hivatalos magyarországi disztribútora. Mint kiemelt forgalmazó, a hazai piachoz igazított árakkal és folyamatos raktárkészlettel teszi elérhetővé a 3D pozicionáló eszközök forgalmazását Magyarországon.

3Dconnexion family

A 3Dconnexion pozicionáló eszközei nagymértékben segítenek a háromdimenziós tervezőszoftverek (pl. CAD/CAM/PLM) hatékonyságának a növelésében. Használatukkal jelentősen lerövidíthető és praktikussá tehető a tervezési folyamat, mivel a térbeli precíziós forgatásokat, beállításokat és nagyításokat a standard egérhez viszonyítva töredék idő alatt lehet elvégezni.


SpacePilot Pro – A legkorszerűbb technológia

Napjaink legfejlettebb 3D mozgásvezérlője kombinálja a hatékony navigációt, a fejlett ergonómiát és az intelligens funkciógombokat a 3D CAD/CAM alkalmazásokban, továbbá valós idejű visszajelzéseket és rendereket tekinthet meg az irányítás alatt álló objektumról az eszköz saját képernyőjén.


SpaceMouse Pro Wireless – A legújabb professzionális vezeték nélküli vezérlő (új)

SpaceMouseProWireless

Napjaink legfejlettebb 3D mozgásvezérlője kombinálja a hatékony navigációt, a fejlett ergonómiát és az intelligens funkciógombokat az elterjedt 3D CAD/CAM alkalmazásokban. Mindemellett ennek az eszköznek a megvásárlása esetén nem kell többet a kábelekkel foglalkoznia, így teljes mértékben a tervezésre koncentrálhat.


SpaceMouse Pro – A legújabb professzionális vezérlő

 

Napjaink legfejlettebb 3D mozgásvezérlője kombinálja a hatékony navigációt, a fejlett ergonómiát és az intelligens funkciógombokat a 3D CAD/CAM alkalmazásokban.


SpaceNavigator – Sokoldalú profiknak, vagy akár kezdőknek is

spacenavigator_420x185

Mind a mai napig előrehaladt háromdimenziós technológiák kizárólag a szakképzett tervezők számára készültek. A SpaceNavigator bevezetésével, a 3Dconnexion cég egy olyan terméket dobott a piacra, aminek köszönhetően a 3D tervezés egyaránt elérhetővé vált az építészek, a művészek, az egyetemisták és a 3D iránt érdeklődők számára, akik kedvelik a Google Earth, a SketchUp és még több mint 100 másik alkalmazás valamelyikét, és ezekből igyekeznek kihozni a maximumot.


SpaceNavigator  Wireless – vezeték nélküli szabadság

A 3Dconnexion SpaceNavigator Wireless terméke vezeték nélküli szabadságot biztosít a felhasználóknak a 3D pozicionálás terén. Funkcióiban megegyezik a SpaceNavigator 3D pozicionálóval, de ennél sosem lesznek akadályozó tényezők az összegabalyodott kábelek, íyg a maximumot hozhatja ki a pontosság és kreativitás terén.


SpaceNavigator for Notebooks – A mobil társ

A SpaceNavigator for Notebooks tökéletes társa a gyakran utazóknak és az alkalomszerű felhasználóknak. Könnyű kezelésre és szállításra tervezve a SpaceNavigator for Notebooks mindössze fele akkora súlyú, mint az asztali változata. Így könnyen kezelhetővé válik bárhol utazás során, legyen szó akár repülőgépen történő használatról is.


Mi az a 3D mozgásvezérlő?
A 3D navigációs eszközök anatómiája

A 3D navigációs eszközök fő része a kupak, amely 6 irányban mozgatható a 3D megjelenítés kontrollálására. Emellett programozható nyomógombok rendelhetők az alkalmazások funkcióihoz, illetve a különböző parancsokhoz. Elemzések kimutatták, hogy a 3D modellezők produktivitását jelentősen megnöveli a 3D navigációs eszközök használata, az egér hagyományos módon történő alkalmazása mellett.


vonszolás forgatás nagyítás/kicsinyítés

 Egy érintés és már nagyít is. Megérintve a vezérlő kupakját, a modellek forgathatók, nagyíthatók, vonszolhatók a képernyőn, miközben az egér is használható. Ez tulajdonképpen a modell térben történő pontos pozícionálását teszi lehetővé a képernyőn a 6 szabadságfok mentén. A programozható gombokkal pedig végrehajtható a kívánt parancs, megspórolva számos billentyűlenyomást, vagy kattintást a menüben.

Ajánlatkérés 3DX termékekre

CAPTCHA
Kérjük várjon...

 

!!!