fbpx
Szolgáltatások

Konzultációk

A graphIT Kft., a hazai PLM (CAD/CAM) piac egyik meghatározó szállítója, a Siemens PLM magyarországi megoldásszállító partnere, 2013-tól új helyszínen várja ügyfeleit. A graphIT kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet felhasználóinak folyamatos szakmai támogatására. Az új helyszín megnövelt kapacitással, modern infrastruktúrával járul hozzá a szoftverek alkalmazásának hatékony elsajátításához.

A szoftverek elterjedtségével arányosan leggyakoribbak a hagyományos CAD konzultációk,a Solid Edge és az NX termékekhez kapcsolódóan, valamint egyre népszerűbbek a Tecnomatix (Plant Simulation, Process Simulate Robotics és Human) digitális gyártással és az Opcenter APS (Preactor) termeléstervezéssel és termelésütemezéssel foglalkozó konzultációk is.

Észrevételeivel, kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, mely folyamatosan rendelkezésére áll az (1) 436-9600 telefonszámon hétfőtől péntekig 8:00-tól 17:00-ig

Információ kérés

Információ kérés tanfolyamra

CAPTCHA
Kérjük várjon...


Egy napos Plant Simulation felmérés

Amennyiben Önben is felmerült már, hogy szüksége lenne a folyamatai digitális leképzésére akkor most a legjobb helyen jár. A graphIT Kft. szakképzett csapata segít eldönteni, hogy valójában szükség lehet-e az Önök cégénél a folyamatok szimulációjára, illetve mi lehet Siemens PLM szoftvererek portfóliójából az a megoldás, ami a leginkább megfelel a vállalatuk számára.

További információkért kattintson ide

Információ kérés

Egy napos Plant Simulation felmérés

További információkért a felmérésről, kérjük töltse ki az űrlapot.

Kérjük várjon...


Posztprocesszor testreszabás NX CAM szoftvercsomagokhoz

Cégünk bármely szerszámgép vezérléshez készít posztprocesszorokat, legyen az maró, eszterga, huzalszikra szerszámgép. Felmérés után ajánlatot adunk, amely tartalmazza a felmérést, a posztprocesszor elkészítését és helyszíni tesztelését is.

Információ kérés

További információ, tanfolyam kérés

CAPTCHA
Kérjük várjon...


Szerszámgép szimuláció testreszabás NX CAM szoftvercsomagokhoz

Ha cége rendelkezik valamilyen szerszámgéppel és cégünk már elkészítette a posztprocesszort az adott vezérléshez, vállalni tudjuk a szerszámgép szimuláció elkészítését is, vagyis a szerszámgép 3D-s modelljét felépítjük, a kinematikai felépítését hozzárendeljük és teszteljük. Információ kérés

További információ, tanfolyam kérés

CAPTCHA
Kérjük várjon...


Termelési és logisztikai szimuláció

  • Szeretné növelni a vállalat, vagy egy gyártósor termelékenységét, de nem tudja hogyan módosítsa a meglévő rendszert?
  • Szeretné csökkenteni az új rendszer létrehozásának költségeit, de fogalma sincs, hogy hol lenne érdemes elkezdeni?
  • Tudja, hogy a meglévő erőforrásokat jobban is ki lehetne használni, csak azt nem tudja hogyan?
  • Csökkenteni szeretné a raktárkészleteket, vagy az átfutási időket?
  • Szeretné a termelést optimalizálni, de nincs ideje a szükséges szoftverek használatának elsajátításához?
  • Túl költségesnek tartja a megfelelő szoftvereket?

A felsorolt problémákra nyújt megoldást a graphIT Kft. termelési és logisztikai szimulációkkal. Ezt a szolgáltatást azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknek nincs erőforrásuk egy ilyen szoftver megvásárlására, vagy használatának elsajátítására, vagy egyszerűen nincs idejük egy ilyen jellegű projekt elkészítésére. A termelési és logisztikai szimulációk készítése során megismerjük az Ön által optimalizálni, modellezni kívánt logisztikai rendszert, és elkészítjük annak virtuális modelljét, amelyben lehetőség van különböző vizsgálatok, elemzések végrehajtására. A virtuális modellben végrehajthatók olyan módosítások, amelyek a valós rendszerben hibákat, vagy költségeket eredményeznének. Megvizsgálhatók a változások hatásai, és a valós rendszerben is eszközölhetők a megfelelő módosítások. A virtuális modell segítségével olyan információkhoz juthat, amelyek segítik Önt az optimális döntések meghozatalában. Optimalizálni tudja a termelést, növelni tudja a hatékonyságot, és az erőforrások kihasználtságát, csökkentheti az átfutási időket, valamint jelentős költségeket tud megtakarítani. Szolgáltatásunkat partner cégek bevonásával végezzük.

Termelési és logisztikai szimuláció információ kérés

Kérjük írja be az alul látható karaktereket.

CAPTCHA
Kérjük várjon...


CAD adatkonverzió

A mérnök számára az az adat a legfontosabb, amely tartalmazza a legyártandó gép, berendezés, szerszám geometriai információit. Sok esetben a tervezőrendszerek közötti kommunikáció nehéznek tűnhet, ha olyan adatot kapunk, amelynek beolvasása nem lehetséges a jelenleg használt szoftverükben. A Siemens PLM termékein keresztül nagy figyelmet fordít arra, hogy a lehető legszélesebb körben támogassa a különböző CAD rendszerek között a hatékony információáramlást.

Ha Ön találkozott már a következő problémákkal:

  • nem tudja beolvasni a fájlokat, mert nincs hozzájuk fordítója,
  • a befordított modellek hibásak,
  • csupán egy pontfelhő áll a rendelkezésére, de testre volna szüksége,

akkor a graphIT Kft. adatkonverziós szolgáltatása segítséget nyújthat Önnek! Információ kérés

További információ, tanfolyam kérés

CAPTCHA
Kérjük várjon...


!!!