fbpx
SOLID EDGE

Solid Edge Community Edition – Ingyenes 3D CAD szoftver, magánszemélyek részére

Solid Edge Community

Ha Ön szívesen foglalkozik mérnöki feladatok megoldásával munkaidőn kívül, vagy szabadidejében szívesen elmélyítené Solid Edge tudását, akkor Önnek jelent megoldást a Siemens új terméke a frissen megjelent ingyenes Solid Edge Community Edition, mely bárki számára elérhető, könnyen megtanulható és kezelhető úgy az amatőröknek, mint a top felhasználóknak.

Felkeltettük az érdeklődését? Töltse le még ma a szoftver ingyenes verzióját, és fedezze fel, hogy a Solid Edge hogyan segít Önnek a tervezési ötletek megvalósításban a koncepciótól a megvalósításig.

Ingyenes letöltés feltételei és velejárói:

Mit tartalmaz a csomag?

Képzés

A Siemens ingyenes hozzáférést biztosít a Solid Edge tananyagokhoz a Siemens oktatóközpontban, melyek nagy segítséget nyújtanak az első önálló tervesi feladatok elvégzésben.

Először tekintse meg a „hogyan regisztráljunk”  videót, majd lépjen be a „Siemens Mentor oktatóközpontba” és kövesse a videó utasításait a „Solid Edge for Education” és közösségi könyvtár eléréséhez. Használja SESCUSER promóciós kódot a regisztrációhoz és az ingyenes hozzáféréshez.

Solid Edge Community regisztráció

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!