fbpx
TECNOMATIX

Process Simulate

Egy gyártósor, vagy egy munkaállomás megtervezése időigényes, és rendkívül sok egyeztetést és megbeszélést igénylő feladat. A Tecnomatix Process Simulate lehetővé teszi az ilyen jellegű tervezési folyamatok standardizálását és lerövidítését.

A Process Simulate a következőket teszi lehetővé:

A Process Simulate a digitális gyártási folyamatok 3D környezetben történő ellenőrzésére szolgál. A 3D termékadatok, az erőforrások virtuális ellenőrzése növeli az összetett gyártási folyamatok átláthatóságát, ami gyorsabb termékkibocsátást, és magasabb gyártási minőséget eredményez.

Process Simulate Assembly

A Process Simulate Assembly lehetőséget nyújt a felhasználóknak a szerelési folyamatok végrehajthatóságának ellenőrzésére. Lehetővé teszi a gyártásban dolgozó mérnököknek a leginkább hatékony szerelési sorrend kialakítását a darabok közötti ütközések kiküszöbölésével, és a minimális gyártási időre optimalizálással. A Process Simulate Assembly lehetővé teszi a szerelési folyamathoz a leginkább megfelelő szerszám kiválasztását, és annak a teljes szerelési folyamatban történő tesztelését.

Process Simulate Human

A Process Simulate Human lehetővé teszi a munkahelyek funkcionális és ergonómiai ellenőrzését, biztosítva azt, hogy az alkatrészek elérhetők, szerelhetők és kezelhetők legyenek. A Process Simulate Human széles eszköztárral rendelkezik az emberi munkavégzés elemzésére, és optimalizálására, mindezt az elterjedt iparági ergonómiai szabványoknak megfelelően.

Process Simulate Spot Weld

A Process Simulate Spot Weld a ponthegesztés és a hozzá kapcsolódó folyamatok 3D vizuális tervezésére és ellenőrzésére szolgál. A rendszer lefedi a teljes hegesztéstervezési folyamatot a korai tervezési fázistól a részletes kidolgozáson át az off-line programozásig. A Process Simulate Robotics támogatja az összes elterjedt robottípust (Kuka, Fanuc, Motoman, Yaskawa, ABB, stb.), és az előre definiált, illetve saját hegesztőfejeket.

Process Simulate Robotics

A Process Simulate Robotics nagy bonyolultságú robotizált sorok tervezésére és szimulációjára szolgál. A különböző robotok szinkronizálásának feladata jelentősen egyszerűsíthető a Process Simulate Roboticsba beépített valós robotvezérlők használatával. A robotszimulációs eszközök biztosítják az ütközésmentes robotútvonal tervezést, és az optimalizált ciklusokat a robotok számára.

A Process Simulate Robotics számos ipari alkalmazást támogat, többek között

Főbb képességek

Előnyök

!!!