fbpx
TECNOMATIX

Plant Simulation Foundation – ha eddig csak az ára miatt nem épített digitális ikerpárt

Az új Tecnomatix Plant Simulation Foundation szoftver egy kiváló ár érték arányú termék, mely elsődleges küldetése, hogy a kis- és középvállalatok számára is megnyissa az utat a digitális ikerpár építés előtt, így a lehető legszélesebb kör képes a szimuláció előnyeit üzleti előnnyé kovácsolni.

Plant Simulation Foundation
Plant Simulation Foundation

A Plant Simulation szoftverben a gyártási, logisztikai egységek digitális párja építhető fel, amelyen szabadon lehet vizsgálatokat, szimulációkat végezni.

A szimuláció legfontosabb a termelékenység javítása azáltal, hogy a virtuális térben gyorsan és hatékonyan vizsgálhatók:

Factory 51
Plant Simulationben elérhető Factory51 példa gyár áttekintő ábrája.

A Plant Simulation Foundation csomagban létrehozható 500 objektum, amely a leggyakoribb gyár méretre, szimulációs alkalmazásra bőven elegendő. Ez az szám az aktív anyagáram objektumokra vonatkozik. Nem számolódnak bele az összekötők (connector), táblázatok (datatable), metódusok (method) és nem számolódnak bele a mozgó elemek sem!

A fenti képen látható példa gyár modell 404 darab elemet tartalmaz, miközben az alábbi modellezett jellemzőkkel rendelkezik:

További kérdés esetén készséggel áll rendelkezésre:
Németh Márió, account manager
mario.nemeth@graphit.hu

!!!