fbpx
TECNOMATIX

Plant Simulation Student verzió diákoknak

A Plant Simulation Student a Siemens Tecnomatix termékcsaládjának logisztikai és gyártásszimulációs tagja. Mostantól a Plant Simulation –a Siemens diszkrét esemény-vezérelt gyártási- és logisztikai szimulációs szoftvere -a diákok számára ingyenesen elérhető, így segítve nekik, hogy olyan cégeknél állást találjanak, mint például az Audi, a Mercedes, a Bosch, és még számos hazai nagyvállalat.

A Plant Simulationnak a Student verzióját ingyenesen használhatják a diákok. Ehhez három egyszerű lépést kell végrehajtani.

1. Töltsd le, és telepítsd a Plant Simulation Student verziót a Siemens weboldaláról

Regisztrálj, és töltsd le a Student verziót a http://www.plm.automation.siemens.com/en_us/about_us/goplm/arc/tx-academic/plant-simulation-student-download.cfm címről Kapsz majd egy emailt a regisztrációnál a megadott címre, ami a letöltési linket tartalmazza. Emellett kapsz egy licenc fájlt, ami 1 évig érvényes. Ha lejár, újra tudsz regisztrálni.

Telepítsd a letöltött fájlt. A licencet úgy tudod beállítani, hogy a szoftver telepítése után kiválasztod Start menü > Tecnomatix > Plant Simulation

Ha angol a rendszer akkor válaszd ki a Tools > Preferences menüt, a megjelenő ablakban a License fület a License Type legyen Student, a License file mezőben pedig tallóz az emailben elküldött licencfájlhoz. Megjegyzés: lehet, hogy a licenc fájlt át kell nevezni .dat kiterjesztésre!

Ha magyar a rendszer akkor válaszd ki a Eszközök > Tulajdonságok menüt, a megjelenő ablakban a Licenc fület a Licenctípus legyen Student, a Licencfájl mezőben pedig tallóz az emailben elküldött licencfájlhoz. Megjegyzés: lehet, hogy a licenc fájlt át kell nevezni .dat kiterjesztésre!

Megjegyzés: a Student verzióval maximum 80 elemet tartalmazó modellek készíthetők. A Student verzióval készített modellek az ipari verzióban nem nyithatók meg.

2. Nézd meg a kapcsolódó anyagokat!

Induláshoz javasoljuk a következő anyagok megtekintését:

Youtube Plant Simulation Demo: http://www.youtube.com/watch?v=i2BgriMXPME&feature=bf_prev&list=PL01D1DC1102A1C18C

3. Lájkold a Plant Simulation Student csoportot a graphIT Kft. Facebook oldalán!

Tölts le dokumentációkat, kidolgozott feladatokat, és légy része a legnagyobb magyar nyelvű folyamatszimulációs közösségnek! A csoport címe: http://www.facebook.com/groups/393141927422495/

Itt például tippek és trükkök olvashatók… például hogyan lehet magyarra vagy angolra állítani a Plant Simulation felületét? … és még sok egyéb tipp…

 

 

!!!