fbpx
Hordozható mérőeszköz kezelés (BuildIT)


Növelje gyártási hatékonyságát a mérési feladatok egyszerűsítésével és gyorsításával!

A BuildIT szoftver nagyon gyors összehasonlítást és elemzést tesz lehetővé CAD modell és a mért adatok között. A fejlett elemzési és jegyzőkönyv készítési képességek lehetővé teszik, hogy akár különböző forrásokból származó adatokból is részletes, grafikus és szöveges jegyzőkönyvek készüljenek akár egy teljesen automazitált folyamat során.

A valós idejű numerikus és grafikus megjelenítés az eltérésekről lehetővé teszi a nagy pontosságú beállításokat akár gyártás közben is.

A megoldás főbb tulajdonságai a CAD geometria és a mérési adatok közvetlen összehasonlítása, GD&T szerinti tűrések kiértékelése, a mérési folyamat automatizálása és jegyzőkönyvek készítése. A szoftver a legelterjedtebb hordozható mérőeszközökhöz (pl. Faro, Kreon, Leica) közvetlenül csatlakozik, ami egy nagyon hatékony mérési folyamatot eredményez, a mérési adatok valós időben láthatóak a kezelői felületeten. A program be tudja olvasni a legelterjedtebb CAD formátumokat is, valamint a modell alapú meghatározásban használt GD&T, NX PMI és FTA adatokat is képes beolvasni, gyorsítva ezzel is a mérési és kiértékelési folyamatot.

Külső, más szoftverből származó mérési ponthalmazokat, pontfelhőket is a legmagasabb kompatibilitással képes beolvasni.

Képességek

Előnyök

!!!