fbpx
NX

Hogyan válasszunk CAD/CAM rendszert?

NX szoftvercsomagok, a graphIT Kft. digitális termékfejlesztési és gyártási megoldásai

Napjainkban rengeteg cégnél merül fel ez a kérdés, akár egy új rendszer bevezetése, vagy akár a meglévő CAD/CAM rendszer korszerűsítése esetén is.

Érdemes ezen elgondolkodni, mert ez a választás meghatározhatja az elkövetkezendő évek sikerességét, hatékonyságát. A graphIT Kft. termék portfóliójában megtalálhatók az önállóan használható CAD vagy CAM, valamint az integrált rendszerek is.

Ezen integrált CAD/CAM/CAx rendszerek előnye akkor mutatkozik meg, amikor a tervezés, a gyártás, az analízis is elkészült és ezek bármely módosítása esetén a változás az összes területen automatikusan végrehajtódik. Nincs szükség adatkonverzióra, különféle interfészekre más rendszerekhez, újbóli beolvasásokra, ezzel rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg, nincs hiba lehetőség.

Ha Ön jelenleg CAD/CAM rendszert keres, akkor érdemes átlapoznia a mellékelt információs anyagunkat, amelyben összegyűjtöttük, milyen funkcionalitás mellett, milyen megoldásokat javasolunk akár a tervezés, a gyártás, az analízis, a szerszámtervezés, vagy akár az autóipari beszállítók esetén.

Kérem kattintson a képre a részletes információk eléréséhez.

NX bookletek

NX bookletek

NX szoftvercsomagok és tartalmuk

NX szoftvercsomagok és tartalmuk

 

 

!!!