fbpx
NX

 Hatékonyságnövelő megoldásaink

Napi munkánk során sokszor keresnek meg Ügyfeleink olyan témákkal, kérdésekkel, amelyre választ keresnek akár a tervezés (CAD), akár a gyártás (CAM) vagy néhány esetben az analízis (CAE) és termékadatkezelés területén (PLM). Ebben próbálunk minden esetben segíteni és olyan koncepciókat dolgozunk ki, amelyekkel megoldódik a problémájuk, valamint nem utolsó szempontként még a hatékonyságukat is növelik. Ezeket az „ötleteket” most megosztanánk mindenkivel, aki kéri tőlünk. Létrehoztunk hat témát, amelyet röviden ismertetünk. Akinek felkeltették érdeklődését a témák, keressenek minket a részletekért.

  1. Hatékonyságnövelő felmérések
  2. Standardizálási lehetőségek
  3. Tervezőcsapat bekapcsolása a gyártásba, beszerzésbe
  4. Gyártástervezési audit
  5. Gyártástervezési benchmark
  6. Versenyképes termékekhez analízis


Hatékonyságnövelő felmérések

A fejlesztési folyamatokat sokszor érdemes felülvizsgálni, a nem produktív részeket elhagyni és egy optimalizált új folyamatot kialakítani.

hatekonysag

 

 

 

 

 

Mikor érdemes a felmérést igénybe venni?

Mit adunk?


Standardizálási lehetőségek

Ismétlődő vagy hasonló modellekkel kell dolgozni, gyorsabb, olcsóbb tervezésre van szükség, akkor érdemes szabványosítást bevezetni.

standards

 

 

 

Mikor érdemes a felmérést igénybe venni?

Mit adunk?


Tervezőcsapat bekapcsolása a gyártásba, beszerzésbe

Hogyan lehet a tervezőcsapatot hatékonyabban bekapcsolni a gyártásba, beszerzésbe. Ehhez adunk segítséget.

Teamcenter integrált megoldások

Mikor érdemes a felmérést igénybe venni?

Mit adunk?


Gyártástervezési audit

Sokszor csak annyi hiányzik a hatékonyabb gyártáshoz, hogy valaki külső szemmel megnézze a régóta használt folyamatokat. Mi az audit folyamán végigmegyünk együtt a gyártási folyamatokon és ajánlásokat teszünk, hogyan, hol, mit kellene módosítani ahhoz, hogy hatékonyabb legyen a gyártás.

shopfloor

Mikor érdemes a felmérést igénybe venni?

Mit adunk?


Gyártástervezési benchmark

Sokszor előfordul, hogy egy megrendeléshez elnyeréséhez szükség van előre próba gyártásra, tervezésre, NC programokra. Ehhez nyújtunk segítséget, hogy az adott próba munkát mi megcsináljuk az NX CAM segítségével és a megrendelést így megkapja a nagyobb volumenre.

nx_cam_mold_die_machining_tcm27-29351

 

 

 

 

 

 

 

Mikor érdemes a felmérést igénybe venni?

Mit adunk?


Versenyképes termékekhez analízis

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy megrendelés teljesítését a vevők ahhoz kötik, hogy legyen egy analízis eredmény hozzá, vagyis a terméket ellenőrizni kell. Ehhez nyújtunk segítséget, mivel ha ilyen feladat felmerül, szakembereink felmérés és részletes specifikáció készítés után segítenek az analízis elkészítésében, így terméke továbbra is versenyképes lesz.

cae_simulation_tcm27-26221

Analízissel elérheti:

Mit adunk?

 

 

!!!