Cégünkről

graphIT cégtörténet

A graphIT Kft. 1992. óta van jelen a hazai CAD/CAM/PLM piacon, és olyan fontos iparágak meghatározó beszállítójává vált az elmúlt csaknem két évtized során, mint például az autó- és járműipar, a fogyasztási cikkek ipara, a gépgyártás, a logisztika, a szerszámtervezés és gyártás, az olaj- és gázipar, valamint ezek beszállítói.

A graphIT Kft. a Siemens PLM nemzetközi szoftverfejlesztő céget képviseli Magyarországon, 3D-s tervező, megmunkálás tervező, végeselem analízis, és digitális gyártási megoldások forgalmazásával. A graphIT termékei között olyan világszerte népszerű CAD/CAM/CAE és PLM szoftverek találhatók, mint a Solid Edge (CAD), az NX (CAD/CAM/CAE), a Teamcenter (PLM), és a digitális gyártási és logisztikai megoldásokat tartalmazó Tecnomatix termékcsalád.

A graphIT Kft. 2014 óta forgalmazza a japán Asprova termelésütemező rendszert, amely a Lean gyártás és a termelés igényeinek maximális figyelembevételével lett kifejlesztve. Ehhez kapcsolódóan a graphIT Kft. saját gyártáskövető rendszert is fejlesztett, amely több cégnél biztosítja a termeléstervezés és gyártás hatékony összhangját.

2017 óta a graphIT Kft. – a korábbi Siemens együttműködés kiterjesztésével a – a Preactor nevű termelésütemező rendszernek is a forgalmazója. A Preactor  segít a cégeknek a napi, heti gyártási feladatok megtervezésében a rendelések, az erőforrások, és egyéb gyártási paraméterek alapján.

A megnövekedett ügyfélelvárások kielégítésére a graphIT ISO 9001 minőségirányítási rendszert vezetett be, ami kiterjed a szoftverek disztribúciójára és szakmai támogatására egyaránt.

A graphIT Kft. akkreditált felnőttképzési intézmény is, így minden egyes forgalmazott CAD/CAM/PLM termékéhez kínál képzési lehetőségeket.

Teljeskörű PLM szolgáltatás

A graphIT Kft. célja, hogy élvonalbeli gépészeti rendszerek biztosításával hozzájáruljon ügyfeleinek hatékony és versenyképes működéséhez. Ügyfeleink életében, amikor a termékfejlesztést egy magasabb, hatékonyabb szintre szeretnék helyezni, fontos kezdeti lépés a funkcionális és gazdasági szempontokból megfelelő rendszer kiválasztása. A graphIT által képviselt széles, jól skálázható portfólió kiterjed a PLM (Product Lifecycle Management = Termék életciklus kezelés) minden részletére – a tervezéstől (CAD), az analízisen (CAE) és gyártáson keresztül (CAM), a mérnöki dokumentumok és folyamatok kezeléséig (PDM), így minden felhasználó számára egyedileg konfigurálható az elvárásait megvalósító rendszer.

A kiválasztott PLM megoldás sikeres bevezetésére garancia a Magyarországon több mint 500 ipari ügyfélnél napi használatban működő graphIT gépészeti szoftver. Az implementáció kiterjed a kiválasztott PLM rendszer üzembe helyezésére, konfigurálásra, testreszabására és betanítására. A graphIT Kft. számára kulcsfontosságú a hosszútávú ügyfélkapcsolatok kialakítása, ezért kiemelt utánkövetési szolgáltatásokkal segíti felhasználóit az általa szállított PLM megoldás sikeres alkalmazásában.

A szoftverkövetés során elérhető legfontosabb graphIT szakmai támogatási formák, a dedikált telefonos forródrót (PLM hotline: (1) 436-9610), az Internet alapú támogatás rendszer (support.graphit.hu) és az aktuális szoftver frissítések/javítások azonnali rendelkezésre bocsátása. A graphIT Kft. nagy hangsúlyt fektet ügyfeleinek folyamatos képzésére és tájékoztatására, ezért évek óta nagyszabású rendezvényeket szervez a felhasználóinak, partnereinek és a nagyközönség számára, hogy bemutassa az általa képviselt PLM technológia legfrissebb szakmai újdonságait és érdekességeit.