fbpx
Hírek

Termelésütemezés 101 WORKSHOP

2024. március 6. Kategóriák: Általános, Asprova

Csatlakozzon hozzánk a Termelésütemezés 101 workshopunkon, ahol belevetjük magunkat a termelésütemezés világába. Az esemény során a termelés legfontosabb témáit járjuk körbe.  Szó lesz arról, hogy hogyan terveznek jelenleg a cégek, milyen kihívásokkal szembesülnek azok, akik Excellel vagy ERP rendszerrel ütemeznek.

Ezen túlmenően bemutatjuk, hogy miért hatékonyabb egy APS (Advanced Planning and Scheduling) szoftverrel ütemezni. Megvizsgáljuk a termelésütemezés fontosságát és bemutatjuk az alapvető ütemezési funkciókat.

Egy APS rendszer bevezetése mindig kihívásokkal teli út.  A workshop során áttekintjük, hogy a graphIT módszertana és csapata hogyan segít a megvalósításban, illetve, hogy mi teszi sikeressé egy termelésütemező szoftver bevezetését. Megmutatjuk, hogy hol vannak a kritikus pontok az implementálás során és hogyan lehet ezeket sikeresen áthidalni.

Beszélünk az adatáramlásról, az ERP-MES rendszerek APS rendszerrel való integrációjáról, az adatpontosság és -minőség fontosságáról és a vezetői elköteleződés szükségességéről. Valamint további kiemelt figyelmet kap a projekt megvalósításához szükséges pénzügyi- és időterv szerepe, az IT és a termelés tervező csapat összehangoltsága.

Végezetül áttekintjük, hogy milyen a gazdasági előnyöket tartogathat és milyen megtérülést hozhat egy APS termelésütemező rendszer használata.

Helyszín: Budapest, 1027, Medve u. 17.,  graphIT székhely

Időpontok: (2024.04.12.) BETELT, 2024.04.19. 2024.04.26.

        9:00 – 11:30

Jelentkezzen workshopunkra és tegyen egy lépést a hatékonyabb termelésütemezésért!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével tud.

!!!