fbpx
Hírek

Robotizálási és ergonómiai webinár

2024. március 25. Kategóriák: Tecnomatix Címkék: webinar

Az ipari robotika területe elérte az automatizálás következő szintjét, ahol a továbbfejlesztett gyártási rugalmasság és csökkentett programozási idők már mindennaposnak számítanak.

Mindemellett egyre terjed a robotok, cobotok, AGV-k, AMR-ek alkalmazása és a jövőbeli kilátások is bíztatóak ebben az ipari szegmensben. A hosszútávú piaci előrejelzések szerint a kollaboratív robotok és érzékelők alkalmazása az elkövetkezendő 6-8 évben a 10x-esére nő.

Egy már meglévő robot élettartama során a legnagyobb költséget, ami kb 75% pedig a robotprogramok létrehozása teszi ki, hogy egyáltalán működjön a robot az adott feladathoz. Mivel a robot hardverek terheltsége a maximumon van, ott nem igazán nyílik lehetőség költségeket tovább csökkenteni, a versenyképesség fenntartásához viszont a jövőben a legfontosabbak a rugalmasság, fenntarthatóság és hatékonyság.

Ezen célok elérésében lehet segítségünkre a Siemens Tecnomatix Process Simulate szoftver, melynek sokoldalú felhasználóságát soron következő webinárunkban mutatjuk be a résztvevőknek.

Hogy miről lesz szó a webináron?

IDŐPONT: 2024.04.17. 10:00 

Regisztráljon az ingyenes online eseményünkre és ismerje meg hogyan tudja az ön vállalata is ezeket az új technológiákat alkalmazni és modern gyártóként versenyképesnek maradni az egyre inkább kiélezett piacokon.

!!!