Tanfolyamok

A graphIT Kft., a hazai PLM (CAD/CAM) piac egyik meghatározó szállítója, a Siemens PLM Software magyarországi megoldásszállító partnere, 2008-ban nyitotta meg oktatási központját ügyfelei számára.

A graphIT Kft. kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet felhasználóinak képzésére, és folyamatos szakmai támogatására. Az új oktatóbázis modern infrastruktúrával járul hozzá a szoftverek alkalmazásának hatékony elsajátításához.

A graphIT Kft. a Siemens valamennyi PLM termékéhez kínál képzési lehetőséget. A szoftverek elterjedtségével arányosan leggyakoribbak a hagyományos CAD képzések a Solid Edge és az NX termékekhez kapcsolódóan, valamint keresettek a Tecnomatix digitális gyártással foglalkozó kurzusai is.
Engedélyezett képzéseink az Európai Uniós támogatás esetén igénybe vehető képzések közé tartoznak. Szakmai (számítástechnikai) típusú elméleti képzéseket tartunk, amelyekhez rendelkezünk a törvényi előírásnak megfelelő végzettségű, jelentős tapasztalattal rendelkező oktatói bázissal.

Észrevételeivel, kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, mely rendelkezésére áll a 06 (1) 436-9600 telefonszámon hétfőtől péntekig 8:00-tól 17:00-ig vagy személyesen (1027 Budapest, Medve utca 17.).