TECNOMATIX

Tecnomatix digitális gyártási szoftvermegoldások

Hatékonyabb gyártási folyamatok, jobb termékek

A Siemens Tecnomatix termékcsaládja a gyártási és logisztikai folyamatok tervezésének hatékony eszközeit tartalmazza. Ezek a termékek elterjedten használtak az autóiparban, az elektronikai iparban és a logisztikai szolgáltató cégeknél. A Tecnomatix termékek általános jellemzője, hogy amellett, hogy jelentősen képesek növelni a folyamatok, a folyamattervezés hatékonyságát, általában már az első projekten megtérülnek a cégek számára.

tx12banner

Tecnomatix Folyamatszimuláció és optimalizálás

Tecnomatix Robotizálás és automatizálás
Tecnomatix Gyártási folyamatadatok kezelése
Tecnomatix Ergonómia és munkahely elemzés
Tecnomatix demó DVD igénylés, kipróbálási verzió
Tecnomatix diák és oktatási verziók, segédanyagok

Minden nap jelentős költségeket okoz a gyártó cégeknél a rossz időzítés, a lokális optimalizálás a globális helyett, a nagy mennyiségű köztes készlet (WIP), és a nem megfelelő erőforrás kihasználás.

Ennek oka a statikus tervező eszközökben kereshető. A táblázatkezelők szoftverek nem képesek az idő mentén változó variációkat és folyamatosan változó feltételeket kezelni. Ennek eredménye, hogy a technológiai korlátok és a rendszer komponensek közötti dinamikus kapcsolatok nincsenek figyelembe véve.

Jellemzően egy cég munkaerejének 65%-a, és költségeinek 80%-a kapcsolódik a gyártáshoz, termeléshez. Ebből adódóan a gyártási hatékonyság, vagy annak hiánya óriási hatással van a költségekre.

Általában a cégek már megvizsgálták a tervezésen és az anyagköltségen megtakarítható költségeket. A termék teljes életciklusának optimalizálásához a cégeknek foglalkozni kell azon folyamatok optimalizálásával, amelyek a gyártást, termelést mozgatják, ezekre szolgálnak a Tecnomatix termékcsalád elemei.

Főbb funkciók és előnyök

További információ

Kattintson ide amennyiben kérdése van a Tecnomatix termékekkel kapcsolatban,
vagy árajánlatot szeretne kérni.

Kérjük írja be az alul látható karaktereket.

CAPTCHA
Kérjük várjon...