fbpx
TECNOMATIX

Lesz ez még így se!
Gyártás folyamatosan változó feltételek között

Az elmúlt időkben arra kényszerültünk, hogy életünket a megszokott normáktól eltérően éljük. Ezek a megváltozott körülmények a gyártásra is kiterjedtek. A megváltozott körülmények megváltozott problémamegoldási módszert, rugalmasságot és gyors reakcióképességet igényelnek. Ahhoz, hogy kellően jól és gyorsan tudjunk reagálni az új kihívásokra szükség van egy megbízható eszközre.

A Plant Simulationben végzett szimuláció segít a gyorsan változó gyártási körülményeket egyszerűen implementálni a termelésbe. Képességeivel és széles eszköztárával megvizsgálható, hogy a változások, mint pl. új layout koncepciók, megnövekedett vagy éppen lecsökkent műszakszám, lecsökkent dolgozói létszám figyelembevételével hogyan optimalizálható a gyártás.

túlélés-fejlődés

Témáink:

A gyártásba vitt rugalmasság, gyors reakcióképesség többé már nem a „jó, ha van” kategóriába tartoznak, hanem szükséges és nélkülözhetetlen elemek az életben maradáshoz, a versenyképesség eléréséhez és fenntartásához.

Nézze meg, hogy a Plant Simulation használata hogyan segít az gyártást újra indítani és rugalmasan reagálni a gyorsan változó gyártási körülményekre!
Regisztráljon webinárra!

Időpont: 2020. 07. 23., csütörtök, 10:00-11:00
Előadó: Molnár Zsolt – vezető konzultáns, digitális gyártás
A webináron ingyenes a részvétel, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

 

 

* A graphIT Kft. felhívja a figyelmet, hogy a Regisztráció kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/697 sz. Általános Adatvédelmi rendeletében (2016. április 27.) ( a továbbiakban : GDPR) valamint a Társaság Adatvédelmi és Informatikai Biztonsági Szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.

 

!!!