fbpx
SOLID EDGE

Újdonságok a Solid Edge 2023-ban

solid edge 2023

A tervezők és a rendszerek közötti zökkenőmentes együttműködés

Előnyök

– A tervezők és a rendszerek közötti zökkenőmentes együttműködés
– A terméktervezés még egyszerűbb a megújult felhasználói felülettel
– Az MBD fejlesztésekkel gyorsabb és egyszerűbb a 3D modellek részletezése
– Ellenőrzési hibák kiküszöbölése a Solid Edge Inspectorral
– Hálózási hibák csökkentése és a szimulációs folyamatok felgyorsítása
– Hozzáférhet a kívánt kiegészítő funkciókhoz, amikor csak szüksége van rájuk

A Solid Edge® legújabb kiadása számos új eszközzel egészíti ki a terméktervezést, támogatva az alkotást és az együttműködést. Tapasztalja meg a tervezők és a szoftverek zökkenőmentes kapcsolatát az új kompatibilitási fejlesztésekkel. Az új felület lehetővé teszi, hogy kevesebb kattintással legyen hatékonyabb. Hozzon ki többet a hálómodellekből az új szimulációs funkciók segítségével. Takarítson meg időt és pénzt a gyártás során az ellenőrzési hibák kiküszöbölésével.

Mindezt olyan új licencelési lehetőségekkel, amelyek a szükséges funkciókat akkor biztosítják, amikor szüksége van rájuk.

 

Solid Edge SaaS

Az Xcelerator Cloud és a Software as a Service (SaaS) felhőn keresztül biztosít lehetőséget arra, hogy az Ön igényeinek megfelelő szoftverekre és szolgáltatásokra fizessen elő. A Solid Edge SaaS segítségével csökkentheti az informatikai (IT) költségeket, valamint hozzáférhet a csak SaaS előfizetéssel elérhető extra funkciókhoz. A Solid Edge SaaS, amely magában foglalja az Xcelerator Share-t, ugyanazt a nagy teljesítményű termékfejlesztési szoftvert nyújtja, mint amit megszokhatott, miközben újgenerációs együttműködési eszközökkel és kiterjesztett valóság (AR) funkciókkal  hozzáférést biztosít a tervezési adataihoz bárhol, bármikor, bármilyen eszközről.

Solid Edge Saas
Solid Edge 2023 SaaS

Kevesebb kattintás, több eredmény

Az új interfész megújult felhasználói felülettel és egyszerűsített munkafolyamatokkal rendelkezik. Úgy lett kialakítva a felhasználói felület, hogy megfeleljen az Ön munkavégzésének: intuitív parancssorokkal és eszköztárakkal, frissített személyre szabási lehetőségekkel és továbbfejlesztett modellezési munkafolyamatokkal rendelkezik. Csökkentse a kattintások számát, növelje a hatékonyságát!

Intuitív parancssorok és eszköztárak
Solid Edge 2023 Intuitív parancssorok és eszköztárak

Érjen el többet a tervezési adatokkal

Az új átjárhatósági fejlesztések felszabadítják a tervezési adatok erejét, miközben a jövőbe mutatóan biztosítják munkáját. A Solid Edgeből egyszerűen és pontosan átviheti, illetve áthozhatja a Solid Edge adatokat a Siemens Xcelerator portfóliójába. Beleértve az NX™ szoftvert és a Tecnomatix® portfólióhoz tartozó Process Simulate-et is. SolidWorks, JT, STEP és Parasolid® alapú szoftverekből származó alkatrészt vagy összeállítást közvetlen kezelhet Solid Edgeben, fordítás nélkül.

Átjárhatóság
Átjárhatóság a Solid Edge 2023-ban

Kiváló minőségű tervezés

Az MBD (Model Based Definiton/Modell Alapú Meghatározás) fejlesztései a korábbinál gyorsabban és egyszerűbben biztosítanak eszközöket a 3D modellek részletezéséhez. Javított munkafolyamatoknak és a különböző automatizált segítségeknek köszönhetően tovább növelheti a termelékenységet. Az új kiegészítő, a Solid Edge Advanced Product Manufacturing Information (PMI) segítségével kiváló minőségű, következetes méretezést biztosíthat a későbbi PMI alkalmazásokhoz.

Solid Edge 2023 Model Based Definition
Solid Edge 2023 Model Based Definition

A kritikus tervezési jellemzők automatikus azonosítása, címkézése és kinyerése

A Solid Edge Inspector szoftverrel időt és pénzt takaríthat meg a gyártás során, mivel kiküszöböli az ellenőrzés során előforduló hibákat. A Solid Edge Inspector automatikusan olyan minőségi ellenőrzési adatokat és jelentéseket készít, amelyekben a felhasználók megbízhatnak, miközben zökkenőmentes kommunikációt tesz lehetővé a gyártási folyamat további szakaszaiban.

Solid Edge 2023 Inspector
Solid Edge 2023 Inspector

Hozza ki a legtöbbet a hálójából

A továbbfejlesztett funkciók mostantól lehetővé teszik a szimulációt a konvergens modelleken, a generatív tervezéssel létrehozott modelleken vagy 3D szkennelésből nyert modelleken anélkül, hogy b-rep-re kellene konvertálni. Továbbá az összeszerelési és lemez szimulációval kibővített testháló funkciók segítségével csökkentheti a hálózási hibákat és felgyorsíthatja a szimulációs folyamatokat.

Solid Edge 2023 Szimuláció
Solid Edge 2023 Szimuláció

Speciális funkciók, amikor csak szüksége van rájuk

Az új, értékalapú licencelési lehetőségek lehetővé teszik, hogy azt a kiegészítő funkciókat válassza ki melyre igazán szüksége van és akkor amikor igazán kell. Ez a rugalmas licencelési lehetőség, amely a Solid Edge SaaS előfizetésen keresztül érhető el, azonnali hozzáférést biztosít az olyan eszközökhöz, mint a generative design pro, a pontfelhő vizualizáció és a Solid Edge elektromos tervezés.

Győzze le a lehetetlent új gyártási megoldásokkal

A Solid Edge CAM Pro új többtengelyes nagyolása az 5 tengelyes megmunkáláshoz hatékonyabb anyageltávolítást tesz lehetővé, ezzel időt megspórolva. A 4 tengelyes megmunkálás új forgó megmunkálási kiegészítője és az új huzalszikra forgácsolási (EDM) funkció bővíti a megmunkálási opciókat olyan alakzatok gyártásakor, amelyek egyébként túl drágák vagy lehetetlenek lennének. Az intelligens gépkészlet-könyvtár könnyű hozzáférést biztosít a szabványosított, professzionálisan megépített gépszimulációs készletekhez.

Solid Edge 2023 CAM Pro
Solid Edge 2023 CAM Pro

Készítsen gyorsabban műszaki dokumentációkat

Az új, modern felhasználói felület, valamint a munkafolyamatok és az animációk továbbfejlesztése lehetővé teszi, hogy az illusztrációkból és a műszaki dokumentációkból többet hozzon ki. Illusztrációkhoz és alkatrészekhez dinamikusan megjelenő szöveges metaadatokat rendelhet. Létrehozhat egyéni átmeneteket előre meghatározott időzítéssel a kamera mozgásához, egy rész felfedéséhez, mozgásához, elrejtéséhez és egyéb animációs funkciókhoz.
Több mesteroldalt is meghatározhat, és vizuális bélyegképeket jeleníthet meg a dokumentum mellett.

Solid Edge 2023 műszaki dokumetációk
Solid Edge 2023 műszaki dokumetációk

Milyen licencelési konstrukciók érhetők el?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, akik segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb konstrukciót.

Solid Edge információ kérés, árajánlat kérés

Hány felhasználó használná egyszerre a Solid Edge programot?

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!