fbpx
SOLID EDGE

KEYSHOT

Solid Edge integrált renderelő modulja

A KeyShot egy teljesen CPU alapú és egyedülálló renderelő motor 3D-s adatok, modellek kezeléséhez. Felgyorsítja és leegyszerűsíti a számítógépek által generált fotó-realisztikus képek létrehozásának folyamatát. Egyike a világszerte leginkább használt renderelő szoftvereknek, designerek, mérnökök, és CG szakemberek által.

keyshot-Edge-motorcycle

Renderelés Solid Edge ST7 és KeyShot segítségével

A Siemens PLM a KeyShot-ot választotta új renderelési megoldásának, és így a Solid Edge részeként elérhetővé válik a felhasználók számára az legújabb ST7-es verzióval. A Solid Edge továbbra is megőrzi különálló jellegét ezzel lehetővé teszi a tervek további finomítását, miközben a képek és animációk KeyShot alatt kerülnek renderelésre. Ezzel az egyedi megközelítéssel, ami lehetővé teszi az egyidejű modellezést és renderelést egy sokkal gyorsabb munkafolyamatot leszünk képesek elérni, időt spórolva a mérnököknek és designereknek egyaránt.

Ide kattintva megtekinthet egy a graphIT Kft által renderelt motor blokkot.

A szoftver fejlesztője, Luxion egy vezető fejlesztő cég fejlett 3D renderelés és világítástechnika terén. Ez az első és jelenleg egyetlen valósidejű sugárkövetési és globális illuminációs program 3D-s renderelés és animáció készítéshez, amely fizikailag helyes renderlési motort használ, amit maga a CIE (Nemzetközi Világítástechnikai Bizottság) hagyott jóvá. A felhasználók száma hatalmas, olyan cégekkel mint Chrysler, Fossil, Microsoft, Motorola, Nokia, Procter & Gamble. Látogasson el a www.keyshot.com oldalra további információkért.

!!!