fbpx
Hírek

Ingyenesen elérhetők NX CAD/CAM/CAE oktatóanyagok

2020. április 21. Kategóriák: NX Címkék: cad/cam próbaverzió, cad/cam/cae, ingyenes oktatóanyagok, nx, NX diákverzió

Néhány hétig 30 napos ingyenes hozzáférést biztosít a Siemens Mentor az online elérhető oktató anyagaikhoz, többek között NX témakörében is. Az oktató anyagok segítségével bővíthetjük ismeretünket egyszerű modellezés vagy megmunkálás tervezés témakörében, de ismereteket szerezhetünk végeselem szimulációban is. Az ipar legkorszerűbb technológiáiról is, mint a 3D nyomtatás, bőségesen találhatunk az alábbi helyen számos oktató videót. Nem kell mást tennünk, mint ingyenesen regisztrálni az oldalra és máris hozzáférhetünk a több 100 oktatóanyaghoz, amelyek között 30 napig böngészhetünk: https://www.mentor.com

NX tudásbázis

Magyar nyelven felhasználóink számára elérhető a graphIT tudásbázis, ahol videók, leírások segítenek az NX elsajátításához, egészen a kezdő lépésektől a technikai trükkökig, mindenki megtalálhatja számára a megfelelő anyagokat: http://support.graphit.hu/tudasbazis/

NX Webinárok

Rendszeresen tartunk kezdő és haladó szintű webinárokat, amelyekről az alábbi linken tájékozódhat, illetve a már megtartott előadásaink ugyanitt utólagosan is visszanézhetők:
https://graphit.hu/webinarok/

Ahhoz, hogy a tanultakat be is tudjuk gyakorolni, az NX diák, illetve a 30 napos CAD/CAM próbaverziók nyújtanak segítséget:

A graphIT Kft. az elmúlt évek során már kialakította az online képzésekhez szükséges infrastruktúráját, így jelen helyzetben igyekszünk rugalmasan reagálni az egyre növekvő igényekre, amely online tanfolyamokkal kapcsolatban érkeznek. Jelen helyzetben a graphIT Kft. csak online képzéseket indít, amelyek a korábbiakhoz hasonlóan magas színvonalon is elérhetők, akár otthonról is. Az elmúlt hetek alatt már több CAD és CAM alap és haladó tanfolyamot tartottunk, a visszajelzések alapján jól szervezett és hatékony képzések voltak.

Ügyfeleink visszajelzései:

„Az online képzés teljesen megfelelő volt, nem éreztem hiányát a személyes tantermi oktatásnak. Szívesen vennék részt hasonló módon szervezett oktatáson is.”

„Tetszett, érthető, világos, interaktív, végig fenntartja a figyelmet.”

„Az online oktatást ilyen járvány körülmények között megfelelőnek tartom, így mindenki a saját otthonából tudja az ismereteket elsajátítani. Támogatnám a továbbiakban is ezt a fajta oktatást.”

!!!