fbpx
Hírek

A VoluMill szoftver viszonteladója lett a graphIT Kft.

2016. július 18. Kategóriák: Általános, NX Címkék: CAM, költséghatékonyság, megmunkálás, nx, szoftver, VoluMill

Budapest, 2016. június 9.

volumill siemens edition

A graphIT Kft. az amerikai Celeritive Technologies cég által fejlesztett és a Siemens CAM rendszereibe is integrált VoluMill szoftver viszonteladója lett.

A VoluMill megoldás a Siemens NX CAM és CAM Express funkcionalitását egészíti ki olyan nagyoló megmunkálási stratégiákkal, amelyek segítségével hatékonyan, nagy anyagleválasztási hányaddal készíthetjük elő munkadarabjainkat simító megmunkálásokhoz. Segítségével akár 80%-al csökkenthetők a megmunkálási ciklusidők, a szerszámok élettartama 800%-al nőhet, valamint a programozási idők 30%-al csökkennek.

A VoluMill a leggyorsabb és leginkább költséghatékonyabb megoldást biztosítja a nem simító, nagytömegű anyagleválasztással járó, nagyoló megmunkálási műveleteknél. A VoluMill bevezetése gyors és egyszerű. Nincs egyedi kritérium, a VoluMill használatának elsajátítása egyszerű, használata nem okoz problémát a régi munkafolyamatokba való integrálása során sem.

A VoluMill szerszámpályák egyenletesek, elkerülve a hirtelen irányváltásokat, illetve a változó szerszámterhelést. Az egyenletes anyagleválasztás lehetővé teszi, hogy optimális körülmények között dolgozzon mind a szerszám, mind a szerszámgép, függetlenül a munkadarab alakjától, bonyolultságától.Open_Face_Machining_graphIT_NX

Mivel a VoluMill jelentősen befolyásolja a ciklusidőt és a szerszám élettartamát, így a VoluMill gyorsan megtérül. Több felhasználónk is arról számolt be, hogy a VoluMill már egy hét vagy egy projekt alatt megtérült. Mivel a VoluMill drasztikusan csökkenti a ciklusidőt, így néhány hét alatt megháromszorozható a gyártási teljesítmény. A VoluMill bizonyítottan a leghatékonyabb módja a gyártási kapacitás növelésének, illetve a gyártási költségek csökkentésének.

Bővebben a VoluMill-ről: www.graphit.hu/NX/VoluMill

A VoluMill termékleírását ide kattintva töltheti le.

!!!