fbpx
Hírek

Számos fejlesztéssel érkezik a Solid Edge 2020

2019. június 27. Kategóriák: Solid Edge Címkék: graphIT, solid edge, solid edge 2020

A graphIT Kft. több mint 20 éve képviseli a Siemens PLM szoftvergyártót Magyarországon ipari digitalizációs szoftvermegoldásai forgalmazásával. A Solid Edge hivatalos magyarországi forgalmazójaként örömmel jelenthetjük be a Solid Edge legújabb verziójának elérhetőségét.

A Solid Edge 2020 számos fejlesztést tartalmaz, melyek segítségével megnyílik a lehetőség a termékfejlesztési és gyártási folyamatok felgyorsítására a kis- és közepes méretű gyártók számára.

S hogy melyek ezek az új funkciók?

Modellezés, adatkezelés

Megérkezett a Virtuális valóság! Solid Edge 2020 felhasználók mostantól a valóságban vizualizálhatják modelljeiket a web-alapú Solid Edge Portálon keresztül, ami mindenki számára ingyenes! A megoldás segítségével tervezési ötleteket lehet vizualizálni, amely magasabb szintű együttműködést tesz lehetővé a tervezési folyamat során, a vállalaton belüli, valamint a felhasználókkal és a beszállítókkal való kapcsolatok terén is.

Új alternatívát kínál a Solid Edge 2020 a nyomtatott 2D műhelyrajzokra is. Papír nélkül 3D modell definíciókkal a Solid Edge lehetővé teszi, hogy alkatrészek és szerelések teljes gyártási utasításait teljesen 3D modellből határozzák meg, és kommunikálják házon belül a gyártás felé.

Szeretné egy kattintásra látni, hogy két hasonló modell hol és hogyan tér el egymástól? Az új geometria összehasonlítás parancs azonnal kimutatja a geometria-, volumen- és tulajdonság eltéréseket.

Ezenfelül a Solid Edge 2020-ban már nemcsak fájlnévre, hanem 3D geometriára is kereshet Teamcenter adatbázisában.

A Solid Edge 2020 megoldást nyújt akkor is ha kevés a teljesítmény nagy összeállításoknál. Az új teljesítmény üzemmód szereléstől függően akár 100% fps (képkocka/másodperc) növekedést nyújt.

Elektronikai tervezés

A Solid Edge 2020 elektromos tervezési csomagja még robusztusabb lett. Egyre növekvő alkatrész adatbázissal, áramkör validációs rendszerrel, tervezési szabály ellenőrzéssel és még sok mással erősíti a beágyazott elektromos tervezési frontot. Ezenfelül a Solid Edge 2020 most már nyomtatott áramkör tervezési kiegészítést is kínál.

Lemeztábla optimalizálás

Mostantól a Solid Edge 2020 lemezalkatrész kiosztásra is megoldást nyújt! 2D táblaoptimalizációs modul segítségével automatizálhatja ezt a komplex és hosszadalmas folyamatot, nyersanyagot és időt megspórolva.

Szimuláció

Az új kinematikai és rezgésszimuláció segítségével, még a termékfejlesztés közben feltárhat hiányosságokat, amely által jelentős kiadásokat spórolhat meg prototípus gyártás helyett, és jelentős gyorsulást eredményez a teljes fejlesztés- és gyártás folyamatban.

És még sokkal több

Mindezeken túl a Solid Edge 2020 több száz fejlesztést tartalmaz az alapvető CAD funkciókhoz is, például új fémlemez megmunkálási megoldásokat, új adatmigrációs eszközöket és egyéb megoldások a teljes portfólióra kiterjedően. Ezek a fejlesztések egyszerűbbé teszik a szoftver használatát és karbantartását, amellett, hogy hozzájárulnak a termékfejlesztési folyamat előmozdításához.

Amennyiben részletekre kíváncsi a többi fejlesztéssel kapcsolatban, forduljon bizalommal cégünk Solid Edge üzletágához, kollégáink örömmel segítenek, és több éves szakmai tapasztalatukkal a lehető legjobb szaktudást nyújtják.

 

!!!