fbpx
Hírek

Solid Edge – Perspektíva 2014

2014. október 28. Kategóriák: Solid Edge Címkék: Solid Edge Perspektíva 2014

A graphIT Kft. által megrendezett Perspektíva 2014 szakmai napra nagy számban kilátogató résztvevők négy előadás alakalmával is találkozhattak a Solid Edge újdonságaival illetve az általa nyújtott megoldásokkal.

Többek között láthatták az Solid Edge ST7 újdonságait, átfogó képet kaptak a létesítmény tervezés folyamatáról a Solid Edge és Smap 3D Plant Design program segítségével.

A szakmai nap második részében a Solid Edge ST7-ben található professzionális renderelő modul a KeyShot használatát láthatták az előadáson résztvevők illetve a Solid Edge-ben lévő szimulációs megoldásokról tartott bemutató zárta az eseményt.

 Összefoglaló…

Solid Edge ST7 Újdonságok

A Solid Edge ST7 sok felhasználó által várt verzió, amely magasabb felhasználói élményt és könnyebb kezelhetőséget biztosít a tervezők számára.
A bemutató során mindenki ízelítőt kapott a legfontosabb újdonságokról, parancsokról és megismerhette az felhasználói felület új elemeit. Többek között bemutatásra került az alkatrész környezetben található 3D-s vázlat használata, kiterített élőgyártmány készítése, szabvány alapú furatmegadás illetve a tovább fejlesztett szinkronmodellezési környezet.

Létesítmény tervezés

Kováts-Megyesi Balázs a hazai létesítmény tervezés szakértője által tartott előadásban megismerhettük a létesítmény tervezés menetét egy létező hidrogén előállító üzem modelljén keresztül. A Solid Edge-ben tervezett és modellezett üzem és a hozzá kapcsolódó Smap 3D Plant Desing segítségével elkészült a műszerezett csőkapcsolási terv (P&ID) illetve annak teljes dokumentációja. A Solid Edge-be integrált Smap 3D elkészítette a csőszakaszokat illetve a hozzájuk tartozó szerelvényeket majd mindezekről egy izometria terv készült.

!!!