fbpx
Hírek

PLM Perspektíva 2015.

2015. szeptember 2. Kategóriák: Általános, Minőségmenedzsment, NX, Rendezvény, Solid Edge, Teamcenter, Tecnomatix Címkék: #PLMPERSPEKTIVA, perspektíva, plm, rendezvény

A graphIT Kft. – a hazai CAD/CAM/PLM piac meghatározó forgalmazója – az idén is megrendezi legrangosabb PLM ipari rendezvényét, a PLM Perspektíva szakmai napot.

Az idei Perspektíva rendezvényünk logója különbözik a korábbi évektől… és maga a rendezvény is különbözni fog. Az ún. “hashtag” használata nem véletlen a logóban. Az interneten ez a jelölés szolgál az azonos érdeklődésű témák összegyűjtésére. Mi is ezt tesszük most a PLM Perspektíva 2015 rendezvényünkön. Összegyűjtünk mindent, ami a #CAD, #CAM, #PLM kulcsszavakhoz kapcsolódik, és még azon is túl a kapcsolódó technológiákat, hardvereket, szerszámgépeket, vezérléseket, Lean eszközöket, és még sok mindent, ami ügyfeleinket érdekelheti, és kapcsolódik a graphIT jól ismert szakterületeihez.

A tavaly nagy sikert aratott, hogy nem csupán a termékek, hanem mérnöki megoldások köré is csoportosultak az előadások. Ezt az idén is megtartottuk, lesznek termékújdonságok, iparági megoldások és alkalmazott technológiák a szekció előadásokban. A termékújdonságok szekcióban a Solid Edge, az NX, a Tecnomatix, illetve a Quality Management termék portfóliók újdonságait ismerhetik meg.

Beharangozó #1:

Beharangozó #2:

Beharangozó #3:


Kiemelt támogatónk:
SIEMENS_LOGO

Technológiai partnereink:

Támogatónk:
3DConnexion_Banner


Helyszín és időpont

Időpont:

2015. október 14. (szerda)

Helyszín:

MiMozink Óbuda
1032 Budapest, Bécsi út 154. (EuroCenter) (térkép)

Részvételi díj:

Ingyenes. Részvételi szándékát kérjük, hogy a lap alján található regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze!


Miben lesz más az idei Perspektíva?

Használja a #PLMPERSPEKTIVA címkét Facebook-on, Twitter-en, illetve Instagram-on. Tegyen közzé graphIT technológiákhoz kapcsolódó képeket, bejegyzéseket 2015. október 14-ig és nyerjen értékes nyereményeket a perspektíva rendezvényen.


Tervezett program

tervezett_program

 


Kedvcsinálóként egy kis összefoglaló a tavalyi PLM Perspektíva 2014 rendezvényről:

Reméljük felkeltettük érdeklődését, és találkozunk a PLM Perspektíva 2015 rendezvényen!

A perspektíva rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő űrlap kitöltésével lehet:


 

Design Contest 2015

Keressük 2015 legjobb tervezőjét!

A Design Contest az elmúlt években a Siemens PLM termékeket használó cégek legrangosabb mérnöki versenyévé vált. Idén is várjuk a versenyre a vállalkozó kedvű felhasználók pályaműveit, amelyek példaként szolgálhatnak a hasonló területen tevékenykedő kollégáknak. Az első három helyezést elért pályamű készítői között értékes díjakat osztunk ki!

A versenyzők 2 kategóriában indulhatnak:

A versenyre beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, a legszebb pályamunkák bekerülhetnek a graphIT Kft. és a Siemens marketing anyagaiba, amely a pályázó cégek számára is jelentős szakmai- és marketing megjelenést nyújt.

Nevezés feltételei:
A Design Contest versenyre várunk minden olyan pályaművet, amelyet Siemens tervezőszoftverrel készítettek. A versenyen mindenki részt vehet, aki valaha a graphIT Kft.-től vásárolt szoftvert (NX, Solid Edge), függetlenül attól, hogy a pályázó rendelkezik-e aktív szoftverkövetési szerződéssel a graphIT Kft.-nél.

A bírálat során a következő szempontok kerülnek figyelembe vételre:

Pályázatok beküldési határideje: 2015 szeptember 30.

Pályamunkák elbírálása: A pályamunkákat egy 3 tagú szakmai zsűri bírálja el.

Eredményhirdetés:
#PLMPERSPEKTIVA rendezvényén
2015 október 14.

Design Contest pályázat feltételei és technikai tudnivalói:

!!!