fbpx
Hírek

PLM Felhasználói Konferencia 2018

2018. április 1. Kategóriák: NX, Rendezvény, SIEMENS, Solid Edge, Teamcenter, Tecnomatix Címkék: felhasználói konferencia, nx, PLM Felhasználói Konferencia, Preactor, rendezvény, solid edge, teamcenter, tecnomatix, user conference

Tisztelt Ügyfelünk!

A  graphIT Kft. PLM Felhasználói Konferenciája minden évben nagy szakmai siker és így lesz ez idén is!

Öt érv, hogy miért érdemes idén is eljönnie:

  1. szakmai újdonságok (NX, Solid Edge, Tecnomatix, Preactor)
  2. digitális termékfejlesztési és digitális gyártás jövőkép
  3. szakmai kapcsolatépítés
  4. egyedülálló „fast track” gyors képzések
  5. festői környezet – Digitális gyár a tó partján

A részletekért tanulmányozza át a tervezett programot, regisztrálni a regisztrációs lap kitöltésével és visszaküldésével lehet.


logo_640px


Időpont:

2018. május 24-25.

Helyszín:

Gárdony, Hotel Nautis

Ár:

200 EUR/fő. Amennyiben rendelkezik graphIT szoftverkövetéssel, úgy ebből az árból jár 10 % kedvezmény Önnek és kollégáinak! 3 vagy több résztvevő esetén, kérem, keressenek minket egyedi kedvezmények egyeztetése céljából!

Regisztrációs lap


Programtervezet


Néhány idézet kedvcsinálóként az előző évi konferenciákról:

“Jó volt találkozni régi és új kollegákkal, új cégek képviselőivel. Jó volt a hangulat érdekes új információkat szereztem. Jól ütemezett menetrend és érdekes külön programon vehettem részt.”

 “Szakmailag nagyon vártam már az ST10-et, sok újdonsággal rendelkezik melyek nagyban tudják gyorsítani a munkámat. Emellett természetesen az előadások is rendkívül hasznosak voltak. Személyesen pedig egy kiváló rendezvényen vehettem részt jó társaságban egy kellemes helyen.”


Szakmai konferenciánkon várjuk Önt is és mindenkit, aki valaha a graphIT Kft.-től vásárolt szoftvert! A regisztrációhoz kérjük, hogy a jelentkezési lapot a graphIT Kft. részére szíveskedjen visszaküldeni legkésőbb 2018. május 18-ig.

Regisztrációs lapot kérhet kollégáinktól vagy letöltheti honlapunkról!

Tavalyi konferenciánk egyik jól sikerült képe a csapatról.

uc2017

!!!