fbpx
Perspektíva

PLM Perspektíva 2014

A graphIT Kft. a hazai piac meghatározó CAD/CAM/PLM forgalmazója az idei évben is megrendezi a hagyományos Perspektíva szakmai napját.

A graphIT Kft. az egyetlen olyan mérnöki megoldásokat forgalmazó cég, amely a hazai piacon egyrészt a Siemens teljes PLM portfolióját forgalmazza, másrészt képes arra, hogy ezekre a megoldásokra alapozva egy jól működő, integrált CAD/CAM/PLM rendszert nyújtson ügyfelei számára. Ezeknek a megoldásoknak úgy kell kapcsolódniuk egymáshoz, mint a jól megtervezett és jól legyártott építőkockák, mint a LEGO® kockák…logo_400x137

… nem véletlen hát, hogy az idei esztendőben a LEGO® a rendezvény háttér témája. A LEGO® széles körben használja a Siemens csúcskategóriás CAD/CAM/PLM termékeit. A rendezvény előadásaiban a résztvevők megismerhetik a LEGO® filozófiáját, azt, hogy mennyire fontos egy rendszer építőelemei között a megfelelő kapcsolódás, és hogy milyen módon lehet napjainkban összetett mérnöki tervezői/gyártási problémákat hatékony szoftvermegoldásokkal kezelni.

A tavalyi évben nagy sikert aratott, hogy nem csupán a termékek, hanem mérnöki megoldások köré csoportosultak az előadások. Ezt az idei évben is megtartottuk, lesznek termékújdonságok, iparági megoldások és alkalmazott technológiák a szekció előadásokban. A termékújdonságok szekcióban a Solid Edge ST7, az NX 10 és a Tecnomatix 12-es verziójának újdonságait ismerhetik meg.


Időpont:

2014. október 15. (szerda)

Helyszín:

EuroCenter Óbuda, MiMozink
1032 Budapest, Bécsi út 154. (térkép)

Részvételi díj:

A rendezvényen a részvétel ingyenes!
Részvételi szándékát kérjük, hogy a regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze!


Reméljük felkeltettük érdeklődését, és találkozzunk a Perspektíva 2014 rendezvényen!

 

 

 

!!!