fbpx
Hírek

NX Szerszámgép szimuláció Webinár

2019. december 5. Kategóriák: NX Címkék: CAM, nx, NX CAM, szerszámgép szimuláció, webinár

Komplex megmunkálóközpontok szerszámgép szimulációja Siemens NX CAM környezetben

Miért dolgozna gépe csak szimultán 5 tengellyel, amikor az NX akár 9 tengelyes, több csatornára készült megmunkálást is képes szimulálni.

 

SNAG program - NX CAM

Regisztráljon NX webinárunkra és nézze meg, milyen egyszerűen lehet komplex feladatokat megoldani az NX CAM segítségével!

Napjaink legnagyobb kihívása egy komplex megmunkálóközpontot üzemeltető cégnél az, hogy miként tudja hatékonyabban kihasználni szerszámgépe adta lehetőségeket.
Nagyon fontos, hogy ne az értékes gépidőt használjuk, amikor egy NC programot ellenőrzünk, hanem a CAM rendszerek által biztosított szerszámgép szimulációs környezetet.
A piacon létezik számos megoldás 3-5 tengelyes szerszámgép programozására és szimulációjára, de komplex, akár 9 tengelyes eszterga megmunkálóközpontot nem mindenki tud programozni és szimulálni is a gyártás előtt!

Ha ilyen szerszámgéppel rendelkezik és nem tudja kihasználja ezeket a képességeket, érdemes keresnie a graphIT NX csapatát, mivel sok éves szakmai tapasztalattal hátunk mögött megoldottunk már számos ilyen feladatot, legyen az bármely szerszámgép vagy vezérlés!

Érintett témakörök a webináron:

 

Jól hangzik, ugye?

Érdeklik a részletek? Regisztráljon a Webinárra!

Dátum és időpont: 2019. december 12., csütörtök, 10:00-11:00h

Előadó: Pusztai Tamás

* A graphIT Kft. felhívja a figyelmet, hogy a Regisztráció kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/697 sz. Általános Adatvédelmi rendeletében (2016. április 27.) ( a továbbiakban : GDPR) valamint a Társaság Adatvédelmi és Informatikai Biztonsági Szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.

 

!!!