fbpx
NX POWERPACK 2.0 webinár

NX POWERPACK 2.0 webinár

Kapcsolj magasabb fordulatszámra!

MOST INGYENES 6 HÓNAPOS PRÓBA LICENCET ADUNK MINDEN REGISZTRÁLÓNAK A GRAPHIT ÁLTAL FEJLESZTETT NX POWERPACK 2.0 HATÉKONYSÁGNÖVELŐ FUNKCIÓIHOZ!

SOKSZOR KAPUNK ILYEN ÜZENETEKET NX ÜGYFELEKTŐL:

Nincs több „ha”, mivel mi kitaláltuk, leprogramoztuk és egy csomagba összeraktuk!

A webinár keretében egy ingyenes bemutatón keresztül megismerheted az NX PowerPack 2.0 használatát, és rögtön szembesülhetsz azzal, hogy mások mit kértek és eldöntheted, mi lehet hasznos cégeteknél is a napi munkában.

A graphIT Kft. több, mint 25 éve támogatja az NX felhasználókat Magyarországon. Ennek a 25 évnek köszönhetően a cég munkatársai megtapasztalták, hogy a felhasználók számára mi jelent kihívást, melyek a leghasznosabb NX eszközök és milyen specifikus igényei vannak a különböző cégeknek, melyek egy-egy egyedi fejlesztéssel az NX-ben leegyszerűsíthetők.

Megoldásként a graphIT NX mérnök csapata, lefejlesztette a hatékonyságnövelő szoftverkiegészítőt, az NX PowerPack-et. A kiegészítő megoldás az NX felhasználók visszajelzései, kérései alapján készült. Ennek köszönhetően kizárólag a leghasznosabb, leggyakorlatiasabb eszközöket tartalmazza, melynek használatával hatékonyságot növelhet, leegyszerűsítheti a napi munkát, időt spórolhat, így költséget is csökkenthet. Az NX PowerPack fejlesztője és értékesítője, a graphIT Kft. 6 hónapos ingyenes próbaverziót kínál, azok számára akiket érdekel az NX kiegészítő.

Kinek ajánljuk:

A 6 hónapos ingyenes próbaverziót itt igényelheted

Az előadás ingyenesen visszanézhető, viszont regisztrációt igényel. Töltse ki az alábbi űrlapot, és hamarosan küldjük a webinár linkjét!


Webinárok megtekintése

Kérjük regisztráljon a webinárok megtekintéséhez. A megadott email címre küldjük el a rögzített előadás linkjét. Köszönjük!

Kérjük válasszon, hogy mely webinárokat szeretné megtekinteni.

CAPTCHA
Kérjük várjon...

 

!!!