fbpx
Hírek

Cégünk is részt vett az Ipar Napjain

2019. május 22. Kategóriák: Általános, Rendezvény Címkék: cad/cam/plm, Gold Smart Expert partner, graphIT, Ipar 4.0, Ipar Napjai, MACH-TECH, nx, SIEMENS, solid edge, szakkiállítás, szoftver, teamcenter, technológia, tecnomatix

A graphIT Kft. legmodernebb szoftvereivel, az NX-szel, a Solid Edge-dzsel, a Tecnomatixszal és a Teamcenterrel vett részt a HUNGEXPO-n megrendezett ipari szakkiállításon.

20190516_graphit_hungexpo_010-rx2_9711s

Az elmúlt évek sikereit követve, cégünk idén is részt vett a MACH-TECH-en. A HUNGEXPO-n megrendezett Ipar Napjai szakkiállításon összesen 20 ország 562 kiállítója mutatta be a szakmai újdonságokat, a költséghatékony ipari és az Ipar 4.0 megoldásokat május 14-17. között, köztük a Siemens Gold Smart Expert partnereként a graphIT Kft. is. A több mint 18.000 látogató így kiváló képet kapott az ipari ágazatok kínálatáról, lehetőségeiről és jövőbeni fejlesztéseiről.

20190516_graphit_hungexpo_013-rx2_9722s

„Ez az egyedüli olyan ipari kiállítás az évben, amelyen a gyártók és szolgáltatók felvonultatják termékeiket, megoldásaikat, legyen szó hardveres, robotgép-, szerszámgyártóról, vagy éppen a szoftveres oldalról, amelyet a graphIT Kft. képvisel – értékelt Sallay Péter, cégünk ügyvezető igazgatója. – Siemenses zászló alatt saját megoldásainkkal, az NX-szel, a Solid Edge-dzsel, a Tecnomatixszal és a Teamcenterrel mentünk ki, mégpedig azzal a céllal, hogy megmutassuk, milyen értéket képviselünk a piacon, valamint, hogy új érdeklődőkkel találkozzunk, illetve a jelenlegi ügyfeleinknek, üzleti partnereinknek, gyártóknak, cégeknek új információval szolgáljunk a tevékenységünkről. Ennek kapcsán örömmel jelenthetem, hogy a korábbi évekhez képest jelentősen emelkedett a látogatók száma a standunknál, akiknek elmagyaráztuk, megmutattuk, milyen megoldásokkal, ipari szoftverekkel lehet támogatni a különböző technológiákat.”

20190516_graphit_hungexpo_071-rx2_9860s

A graphIT Kft. standjánál a hagyományos CAD/CAM/PLM megoldások mellett a mai, modern technológiák kerültek a figyelem középpontjába, így az additív gyártás, a folyamat szimuláció, a termelésütemezés, a legújabb szerszámgépes technológiák támogatása, a digitális gyártási és az integrált ipari megoldások.

20190516_111853

Számos felhasználó keresett módszert nálunk a több funkciós gépek, robotok programozására, meghajtására. Az NX pedig maximálisan támogatja ezeket a modern technológiákat, mint például a robotos megmunkálásokat és a multi-funkciós gépeket is (mill-turn), amelyeknél egy felfogásban a lehető legtöbb műveletet lehet elvégezni az alkatrészek készre gyártásáig.

!!!