fbpx
NX Szerszámtervezés webinár

NX Szerszámtervezés webinár

Gyorsítsa fel a szerszámtervezési és gyártási folyamatait!

Napjaink szerszámiparának legfontosabb kérdése a szerszámtervezési és gyártási idő lerövidítése, a költségek csökkentése, de eközben a minőség javítása, a termelékenység növelése.

1-szoveges


A szerszámkészítés a gyártási folyamat legfontosabb eleme:

2-szoveges


A Siemens NX szoftverének funkcionalitása adja az alapot szerszámok határidőben történő elkészítéséhez. Az NX integráltsága potenciális előnyt jelent, hiszen egy rendszeren belül oldható meg a terméktervezés (CAD), a szerszámtervezés (Tooling) és a szerszámgyártás (CAM), valamint a szerszám analízise (CAE) is. Az integráltságnak köszönhetően gyorsan végrehajthatók a megrendelők által kért módosítások, a teljeskörű asszociativitás és parametrikusság miatt az utolsó pillanatban fellépő változtatások sem okoznak problémát.

3-szoveges


A piacvezetők számos stratégiát alkalmaznak, hogy élen maradjanak. Kulcsfontosságú volt a megfelelő technológia alkalmazása, az erőforrások és folyamatok kombinációjával együtt. Ezek a szerszámgyártók integrált CAD/CAM/CAE rendszert használnak a hétköznapi feladatok automatizálására, egyszerűsítésére, hogy gyorsabban tudjanak reagálni a változó igényekre. Az alkatrészek és a szerszámok gyárthatóságának optimalizálására szimulációt és gyártásra való tervezést alkalmaznak.

4-szoveges


Az NX használatának másik jelentős előnye a szerszámgyártók számára a beágyazott hatékonyságot növelő eszközök az NX Mold Design modulban. Szakértők által összeállított munkafolyamatokat segítő eszközök, illetve szabványos elemtárak állnak rendelkezésre a felhasználók számára.

mold-assembly_1-1-1536x864


Miről lesz szó a webináron?

mold-process

Kiket várunk a webinárra?

Megtekintés

!!!