fbpx
Hírek

Minőség-ellenőrzés és műhelykapcsolat automatizálása az alkatrészgyártásban

2023. április 21. Kategóriák: Általános

Racionalizálni szeretné termékfejlesztését és gyártását, és véget vetni az alkatrészgyártási folyamatait hátráltató hagyományos szűk keresztmetszeteknek? Akkor webinár sorozatunk Önnek szól!

Korábbi előadásaink során kifejtettük alkatrészgyártáshoz szükséges CAM megoldások előnyeit, valamint az integrált CAD/CAM használatának előnyeit, április 26-án pedig elérkezünk a webinár sorozatunk utolsó részéhez.

A harmadik részben a minőség-ellenőrzés és a műhely integrálására összpontosítunk. Megvitatjuk, hogy a szűk keresztmetszet kiiktatása a minőség-ellenőrzési szakaszban hogyan vezethet hatékonyabb folyamatokhoz, és hogyan segít automatizálni a Siemens CMM a mérőgép programozást azáltal, hogy a PMI-t kihasználva automatikusan létrehozza a mérendő jellemzőket, a tűréseket és a tapintó pályákat

Arról is szó lesz, hogy milyen előnyökkel jár a hagyományos folyamatokról való áttérés, egy összekapcsolt termelési rendszerre. Ezzel biztosítva, hogy a csapat minden tagja hozzáfér a valós idejű adatokhoz, megfelelő kontextusban.

Webinárunk napirendje:

Sorozatunk célja, hogy megismertessük, hogy egy alkatrészgyártó vállalat vagy részleg hogyan tudja a termékfejlesztését a gyártással együttesen racionalizálni. Megválaszoljuk azt is, hogy az önálló CAM-megoldások többnyire miért küzdenek az operatív célok elérésével, és bemutatjuk a hatékony alkatrészgyártás legújabb trendjeit.

Webinárok megtekintése

Kérjük regisztráljon a webinárok megtekintéséhez. A megadott email címre küldjük el a rögzített előadás linkjét. Köszönjük!

Kérjük válasszon, hogy mely webinárokat szeretné megtekinteni.

CAPTCHA
Kérjük várjon...
!!!