fbpx
Hírek

Megjelent a Tecnomatix 12: valódi megoldások a gyártás számára

2014. november 10. Kategóriák: Általános

A Siemens Tecnomatix ® digitális gyártási termékcsalád legújabb verziója, a Tecnomatix 12 november 20-án jelenik meg, olyan valódi megoldást nyújtva a gyártás számára, amelyből számos iparágban tesz lehetővé nagyobb mértékű gyártási innovációt – kevesebb kockázattal.

A főbb újdonságok a következők:kep01

 

Easy Plan

Az EasyPlan egy új web alapú gyártástervező alkalmazás, amely segít rugalmasabb folyamatok készítésében komplex termékek esetében is.

kep_02

Továbbfejlesztett robot programozás

Új szimulációs eszközök a dupla karú és együttműködő robotok programozásához, amivel a manuális tevékenységek automatizálása és minőségének javítása nagyban növelhető.

kep03

Plant Simulation extrém megtérülés

Komplex gyártási rendszerek optimalizálása egyre több iparágban, egyre produktívabban.

 

kep04

PLM-MES továbbfejlesztések

A virtuális és a valós gyártási világ közötti távolság a modell alapú gyártási végrehajtással tölthető be.

kep05

Minőségmenedzsment nagy mennyiségű adattal

A termelés leginkább a minőségi trend mutatók követésével vizsgálható.
Hogyan működik: a méretadatok különböző mérőeszközökből kerülnek rögzítésre a termelés során, ezek az adatok egy központi adatbázisba kerülnek, amelyből elemző eszközök segítségével készíthetők jelentések a minőséggel kapcsolatos jellemzőkről. Az elemző eszközök segítenek a minőségi trendek azonosításában és a megfelelő reagálásban. Ez a megoldás skálázható, a minőségi adatok monitorozhatók mérőeszközökre, komplett gyárakra vagy akár a beszállítókra is.

A graphIT Kft. ipari tapasztalata

A graphIT Kft. a hazai piacon több éves tapasztalattal rendelkezik a Siemens gyártási megoldások bevezetésében, támogatásában. A graphIT Kft. az egyetlen Gold státuszú Siemens PLM partnerként a termékekhez magas szintű szolgáltatásokat – tanfolyamokat és konzultációkat biztosít.
A graphIT Kft. a Siemens minőségmenedzsment rendszereinek a regionális partnere, Magyarországon kívül többek között Svájcban, Lengyelországban, Ausztriában, Romániában és Szlovákiában is.

!!!