fbpx
Hírek

Megérkezett a Solid Edge 2019

2018. június 7. Kategóriák: Solid Edge Címkék: solid edge, Solid Edge 2019

A graphIT Kft. mint a Solid Edge hivatalos magyarországi forgalmazója örömmel tájékoztatja partnereit, hogy bejelentették a Solid Edge 2019 verzióját. Lássuk mit hoz a Solid Edge 2019 a tervezők számára?

Solid Edge 2019 hivatalos kép
A Solid Edge 2019 a Siemens PLM új generációs termékfejlesztését kínálja a mai tervezőmérnökök számára. A legjobb minőségű elektromos és PCB tervezést, teljesen integrált szimulációs elemzést, hagyományos- és additív gyártástechnológiát biztosít a felhasználóknak. Nem utolsó sorban ingyenes, de biztonságos felhő-alapú projekt együttműködés lehetséges az új Solid Edge 2019 tervezőszoftverben.

 

Mechanikai tervezés

A konvergens modellezés új lehetőségei lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy hálómodelleket építsenek be a tervezési munkafolyamatba, valódi terveket készítsenek, nem csak inspiráló formákat. Az új gyártási korlátok meghatározása által a generatív alkatrészek marás, öntvény, vagy mold gyártási technológiákat is támogatnak, a 3D nyomtatás mellett. Mindez ráadásul a tömeg és a szilárdság követelményeinek megfelelően optimalizálva. Új költségszámítási funkciók ahhoz, hogy költségvetés figyelembevételével történjen a termékfejlesztés!

 

Elektromos tervezés

Elektromos tervezésA Solid Edge Wiring Design villamos tervezés és szimulációs eszközöket biztosít az elektromos rendszerek gyors létrehozásához és ellenőrzéséhez. A Solid Edge Harness Design lehetővé teszi a gyors és intuitív kábelkötegelést és formatervezést automatizált alkatrészkiválasztással, tervellenőrzéssel és gyártási jelentéskészítéssel. A Solid Edge PCB Design biztosítja a sematikus rögzítést és a nyomtatott áramkörök elrendezését, beleértve a vázlat útvonaltervezést, a hierarchikus 2D / 3D tervezést és az elhelyezést, valamint az ECAD-MCAD együttműködést. A Solid Edge Electrical Routing pedig hatékonyan hoz létre, vezeti és rendszerez vezetékeket, kábeleket és kötegeket.

 

Gyártás

Bemutatjuk a Solid Edge CAM Pro-t – egy átfogó, rendkívül rugalmas rendszer, amely a legmodernebb megmunkálási technológiát használja a CNC szerszámgépek hatékony programozásához, egyszerű NC programozástól a nagy sebességű és több tengelyes megmunkálásig. Az alkatrészek és szerelésekhez kapcsolódó szerszámpályák gyorsítják a tervezési változtatásokat és frissítéseket. A hagyományos gyártási folyamatok mellett a Solid Edge automatizált 3D nyomtatási előkészítést és színes nyomtatást is biztosít az adalékanyaggyártáshoz közvetlenül a nyomtatóhoz vagy egy 3D nyomtatási szolgáltatáshoz, hogy megvalósíthassa ötleteit.

 

Szimuláció

A Solid Edge 2019 jobb strukturális és termikus szimulációt kínál, beleértve a tranziens hőátadást is. Az időalapú történelem-elemzés lehetővé teszi a termikus és hűtési teljesítmény szimulációját. A szabad felületi áramlási szimuláció, a világítás és a sugárzási képességek lehetővé teszik a digitális „mi lenne, ha” elemzést.

 

Műszaki kiadványok

Műszaki kiadványokGyorsan hozhat létre és adhat közzé részletes termékleírásait, és interaktív digitális dokumentumokat készíthet a gyártási, telepítési és karbantartási munkákhoz. Az asszociatív frissítések szinkronban tartják a dokumentumokat, amikor a terméktervek megváltoznak.

 

 

 

 

Adatkezelés

Az új Solid Edge Requirements Management – a terméktervezés követelményeinek teljesítéséért és a teljesítési nyomonkövethetőség biztosításáért felelős. Könnyen beállítható, könnyen kezelhető.

 

Solid Edge portál

A Solid Edge Portal online CAD menedzsmentet, megtekintést és együttműködést kínál – ingyen. A böngésző alapú hozzáférés a CAD fájlok megtekintéséhez és jelöléséhez bármely eszközön valós időben dolgozhat bárhonnan. Tapasztalja meg a projektdokumentumok és CAD fájlok biztonságos, ellenőrzött megosztását.

 

Nyilvánvaló, hogy ez a Siemens Solid Edge 2019 verziójának ill. újdonságainak csak egy rövid áttekintése, ami messze nem mutat be minden újdonságot. Ha továbbiakra kíváncsi, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, keresse cégünk, a graphIT Kft. Solid Edge üzletágát az elérhetőségeink bármelyikén vagy látogassa meg honlapunk Solid Edge termékoldalát. A Solid Edge 2019 verzió értékesítéséről Hírlevelünkben tájékoztatjuk majd az érdeklődőket.

 

Amennyiben még nem tette meg most feliratkozhat Hírlevelünkre!

!!!