fbpx
Hírek

Megérkezett a Solid Edge ST8

2015. június 2. Kategóriák: Solid Edge Címkék: solid edge, ST8, újdonságok

A graphIT Kft. által forgalmazott Solid Edge szoftver legfrissebb kiadása olyan fejlesztéseket, illetve új funkciókat mutat be, melyek felgyorsítják a tervezési folyamatot és segítenek teljes körűen kihasználni a szinkronmodellezési technológiát, mialatt nagyobb rugalmasságot biztosítanak a platform választási és beszerzési opciók terén.

A Solid Edge ST8 alkalmazás ezentúl teljes értékű modellező alkalmazásként telepíthető olyan táblagépekre, melyek a Windows 8.1 operációs rendszerrel rendelkeznek, ezzel lehetőséget biztosítva az ügyfeleink számára, hogy bárhol, bármikor dolgozzanak az alkalmazással. A Solid Edge ST8 alkalmazás verzió kiadásával egyidőben a Siemens PLM elindította a Solid Edge App Marketplace mobilalkalmazást is, melyen keresztül kiegészítő megoldásokkal bővítheti a Solid Edge alkalmazást, ezzel tovább fejlesztve a termékfejlesztési hatékonyságot.

Marketplace“Felettébb elégedett vagyok a szinkronmodellezési technológia interfész fejlesztéseivel a Solid Edge ST8 alkalmazásban.” – nyilatkozta Ricardo Espinosa, A Kimball International vállalat Kutatási és fejlesztési mérnöki vezetője. “Ezek a fejlesztések egy gyorsabb tanulási módszert biztosítanak, melynek a segítségével gyorsabban kiképezhetők a gyakornokok és ideiglenes munkatársak. Számomra világos, hogy a Solid Edge fejlesztői csoport nagyra értékeli az ügyfeleit és elkötelezetten biztosítja számukra a legújabb és leginnovatívabb termékfejlesztési eszközöket.”

Helical curveA szinkronmodellezési technológia fejlesztései lehetőséget biztosítanak arra, hogy az ügyfelek a tervezésre összpontosítsanak a tervezési eszközök helyett, ezzel meggyorsítva a modellezés folyamatát. A rugalmas szinkrontechnológiás modellezés felszabadítja a felhasználót és segít abban, hogy intuitív módon hozzon létre realisztikus és pontos terveket, sokkal gyorsabban, mint eddig bármikor, ezzel csökkentve a piacra kerülési időt. A szinkronmodellezési technológia kombinálja a közvetlen modellezés sebességét és rugalmasságát a méretek által vezetett tervezés pontos vezérlésével.

Mindemellett a Solid Edge ST8 nagy és komplex szerelés egyszerűsítési eljárásának és az alkalmazás pontos kinematikai szimulációs képességeinek a kombinációja révén nagyban felgyorsítja a szerelések tervezését és emellett jelentősen csökkenti a fizikai prototípusok létrehozásának a szükségességét. A Solid Edge ST8 továbbá továbbfejlesztett hozzáférést biztosít az oktatóeszközökhöz, az online közösséghez és az új Solid Edge App Marketplace felülethez. Ezeket az eszközöket és szolgáltatásokat azért fejlesztették tovább, hogy növeljék az alkalmazás teljesítményét, mialatt nagyobb produktivitást és gyorsabb tervezési folyamatot biztosítanak. Az alkalmazás ezek után sokkal rugalmasabban licencelhető és megjelent egy havi licencelési lehetőség. Ezek a lehetőségek a változó üzleti szükségleteket hivatottak kiszolgálni, továbbá pénzügyi rugalmasságot biztosítanak az ügyfeleknek.
Solid Edge on Surface Pro3

A Solid Edge ST8 arra is lehetőséget biztosít, hogy a felhasználók intuitívabban tervezzenek, mivel mostantól hivatalosan is támogatja a Windows 8.1 operációs rendszert, annak minden szolgáltatásával együtt – az érintésérzékelést is beleértve. A mobil eszközökön való teljes tervezési funkcióelérés további rugalmasságot biztosít a hely tekintetében és tovább erősíti az innovációt és az összefogást.

“Amikor olyan ügyfelekkel beszélgettünk, akik táblagépeken terveztek a Solid Edge alkalmazásban, világossá vált számomra, hogy a Siemens nem csupán kompatibilissé tette az alkalmazást a táblagépekkel, hanem hosszasan gondolkodott rajta, mivel adaptálhatná az alkalmazást a mobil környezethez és mivel használhatná ki a legjobban az érintőképernyőt.” – mondta Chad Jackson, a Lifecycle Insights vállalat kutatási elemzője. “Ezek a beszélgetések azt mutatják, hogy az ügyfelek számára óriási előnyt jelent a mobil felület abban a tekintetben, hogy menet közben képesek együttműködni az alkalmazáson keresztül a beszállítókkal és az ügyfeleikkel egyaránt. Ez egy valós megoldást jelent a modern mérnöki szükségletek ellátására.”

Subscription

“A Solid Edge ST8 jelentősen javította az elérhetőséget és a felhasználóbarát kezelést,” – mondta John Miller, a Mainstream Engineering Software vállalat elnökhelyettese. “Úgy gondoljuk,
fontos ügyfeleink számára, hogy eldönthessék, milyen módon szerzik be és telepítik a Solid Edge szoftvert. Attól függetlenül, hogy folyamatos licencet vásárolnak-e, vagy havi feliratkozásost, hogy mobil eszközön használják-e a szoftvert, vagy asztali munkaállomáson, képesek vagyunk kiszolgálni kisebb és nagyobb partnereinket a számukra megfelelő megoldásokkal. Ennek eredményeképpen ügyfeleink pontosabban, jobban és innovatívabb módon képesek tervezni.”


Újdonságok a Solid Edge ST8 verzióban

Egyedi teljesítmény

A Solid Edge ST8 lehetőséget biztosít arra, hogy a tervezésre összpontosítsunk a tervezőszoftver helyett. Az optimalizált szinkronmodellezési vezérlés hozzájárul a kreatív tervezéshez, illetve az importált 3D adatok intuitív kezeléséhez. Az új, táblázat által vezérelt minták és a vizuális rajz összehasonlítás lehetővé teszik, hogy pontos terveket hozzon létre gyorsabban, továbbá ahhoz, hogy mindeközben még a termékfejlesztési költségeket is csökkentse.

Szabadjára engedett hozzáférhetőség

A Solid Edge ST8 és a Microsoft Surface™ Pro termékek segítségével mostantól nem számít, hol van – bárhonnan teljes hozzáférése van a rendszerhez, így bárhol, bármikor létrehozhatja és módosíthatja a termékeket. Az új szolgáltatásoknak köszönhetően meggyőződhet arról, hogy az ügyfélelégedettség és a termék minősége lesznek a legfőbb szempontok a tervezés során.

 

Elképesztő felhasználói élmény

A Solid Edge ST8 oktatási eszközei személyre szabhatók, ezzel lehetőséget biztosítva a nagyobb hatékonyság eléréséhez rövid időn belül. Ennek segítségével a tervezőirodák megnövelt termékértékesítési rugalmassághoz juthatnak ideiglenes alkalmazottak alkalmazásakor.

A Solid Edge ST8 idén nyártól érhető el.
További információkért kérjük, látogassa meg a www.graphit.hu/solidedge/solid-edge-st8 weboldalt.


A Siemens PLM Software-ről

A Siemens PLM Software a Siemens Digital Factory Division egyik egysége, mely a termék életciklus (PLM) és gyártásművelet menedzsment (MOM) szoftver megoldások, rendszerek és szolgáltatások egyik legnagyobb globális szolgáltatója. A vállalat több, mint 9 millió felhasználó számára biztosít jelenleg is licencet, továbbá több, mint 77.000 ügyféllel rendelkezik világszerte. A vállalat főhadiszállása Texas államban található, de a társaság világszerte biztosít olyan innovatív ipari szoftveres megoldásokat ügyfelei számára, melyeknek a segítségével ügyfelei képesek fenntartható és kompetitív módon dolgozni.

További információkért a Siemens PLM Software termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban kérjük, látogassa meg a www.siemens.com/plm weboldalt.

!!!