fbpx
Hírek

Sikerrel zárta a graphIT a Mach-Tech kiállítást

2015. június 9. Kategóriák: Általános Címkék: rendezvény

Rengetegen látogatták a graphIT Kft. standját a Mach-Tech (2015. május 12-15. – HungExpo) rendezvény során. Ezt a népszerűséget természetesen nagy részben annak köszönhettük, hogy látványos és különleges standdal készültünk, továbbá annak, hogy bemutatásra kerültek a graphIT PLM portfólió legújabb CAD/CAM/PLM megoldásai és fejlesztései.

Mach-Tech_banner_250x180Az Ipar Napjai kiállítás minden éveben lehetőséget ad a graphIT Kft. számára az új PLM technológiák és fejlesztések bemutatására. Ez a rendezvény remek alkalmat nyújt minden évben arra, hogy megerősítsük kapcsolatunkat meglévő ügyfeleinkkel, valamint az érdeklődők számára, hogy felvegyék a kapcsolatot munkatársainkkal. A rendezvény során minden kedves érdeklődő testközelből megismerkedhet teljes PLM portfóliónkkal, illetve egyéb CAD/CAM/PLM megoldásainkkal és szoftvereinkkel.

ADSC_7659 (1)z idei stand egyik kiegészítő eleme a Renishaw, a legújabb technológiai partnerünk által bemutatásra felajánlott új fejlesztésű mérőgép, az Equator™ 300. A rendezvény során meghirdettünk továbbá egy nyereményjátékot is, melynek keretében bárki megnyerhetett egy 3D egeret, továbbá választhatott egyet szoftveres megoldásaink közül, melyet próbaverzió keretében kipróbálhat. Bármely termékcsaládunk szoftvereit megjelölhették az ügyfelek kipróbálásra, így lehetőségük nyílt megigényelni a Solid Edge 45 napos próbaverzióját, az NX 90 napos próbaverzióját, vagy akár a Tecnomatix szoftver portfólió bármely szoftver megoldását. A játék hatására igen nagy mennyiségű érdeklődő gyűlt össze és regisztrált standunknál. Most elérkezett az idő arra, hogy kisorsoljuk, ki nyerte meg ezt az értékes eszközt.


Kisorsoltuk a szerencsés nyertest

A graphIT Kft. az Ipar Napjai – Mach-Tech kiállítás keretében meghirdetett egy nyereményjátékot, regisztráció függvényében, melynek a főnyereménye egy értékes SpaceMouse® Wireless 3D egér, mellyel gyerekjáték a tervezés. A nyereményjáték keretében számos regisztráció érkezett, melyek közül a kiállítást követően kisorsoltuk a szerencsés nyertest.

Nyertes: Ratku Zoltán
Nyeremény: SpaceMouse® Wireless

 

Köszönjük minden kedves regisztrálónak a nyereményjátékban való részvételt és gratulálunk a szerencsés nyertesnek!


Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves látogatónknak a graphIT Kft. nevében az érdeklődését a rendezvényen, továbbá részvételét nyereményjátékunkban. Reméljük, hogy kellemes tapasztalatokkal lettek gazdagabbak és értékes információkhoz jutottak munkatársainktól.

!!!