fbpx
Hírek

Két Teamcenter Certified Professional szakember a graphIT Kft.-nél

2013. május 15. Kategóriák: Teamcenter Címkék: képesített szakemberek, teamcenter

A vállalati rendszereknél, mint amilyen a mérnöki adatok kezelésére szolgáló Teamcenter is, nagyon fontos, hogy megfelelő tudással rendelkező háttértámogatás biztosítsa a rendszer támogatását, üzemeltetését. A Siemens Teamcenter rendszere számos cégnél a „mérnöki ERP” szerepét tölti be, így a vállalat működése szempontjából kritikus mérnöki adatokat tárol és kezel. Ezeket az adatokat a mérnökök, vezetők számítógépen, vagy akár mobil eszközön keresztül is kezelhetik, elemezhetik.

A graphIT Kft. munkatársai a folyamatos képzéseknek köszönhetően a Solid Edge, NX, Tecnomatix és Teamcenter termékek magas szintű támogatására is fel vannak készülve. Áprilisban emellett a – még Európában is elég ritka – Teamcenter Certified Professional minősítést is sikerült Kovács Zsoltnak és Szepesi Attilának megszereznie. Ez a minősítés a Teamcenter magas szintű technológiai ismeretét, a vállalati IT struktúrába való integráláshoz szükséges műszaki és informatikai ismereteket igazolja.

„A Teamcenter alapú vállalati megoldások egyre fontosabbak a cégek versenyképessége szempontjából. Egy ilyen minősítés több év tanulási folyamatának eredménye, ezért nagyon büszkék vagyunk, hogy két ilyen magasan képzett kollégával is rendelkezünk, ami csak a graphIT Kft.-re igaz jelenleg Magyarországon. Fontosnak tartjuk, hogy szakembereink nem csupán hazai szinten, hanem nemzetközi szinten is megállják helyüket, és olyan képzéseken vegyenek részt, amely a továbbiakban is biztosítja a graphIT Kft. vezető pozícióját a hazai PLM piacon.” – mondta Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója.

A graphIT Kft. több nagy cégnél telepített és üzemeltet NX és Solid Edge rendszerhez illesztett Teamcenter megoldásokat. Az elmúlt évek során több speciális szakterületen is sikerrel bevezetett Teamcenter megoldásokat, ilyen például a karbantartásra szolgáló Teamcenter MRO. Az autóipari projektek során különböző – nem Siemens CAD rendszerekkel – például Catia rendszerrel is történt bevezetés.

!!!